High Sierra'dan Mojave'ye güncelleme sonrası açılmama

demirozgur

APPRENTICE
1 Şub 2017
27
3
21
Afyonkarahisar
www.kucukbutik.com
Merhaba, High Sierra'dan Mojave'ye Appstore ile güncelleme yaptım. Güncelleme sonrası clover gelmiyor. Bilgisayarı usb bellek ile başlattım bu sefer clover'da SSD gözükmedi. USB EFI içine ApfsDriverLoader.efi ve HFSPlus.efi dosyalarını attıktan sonra SSD göründü. Ancak SSD ile başlattığımda aşağıdaki videoda görüldüğü gibi bilgisayar yeniden başlıyor.
Sorunum ne olabilir?

Daha önce Mojave Desktop indirip kurulum yapmak istedim ancak kuruluma geçemedim. Başka bilgisayara kurdum aynı USB bu bilgisayara kurulmadı. Bu sebeple High Sierra kurulumu yapıp buradan güncelledim.

SİSTEM BİLGİLERİ
Fujitsu Siemens CELCIUS R650 WorkStation
Intel Xeon CPU E5420 2.50GHz x 2
8 GB RAM
NVIDIA Quadro FX 1700 Ekran Kartı
128GB SSD
Bootloader: Clover r4722

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Ekran kartın desteklemiyor. işlemcinin ise SSE 4,2 desteği yok. Bunun için imaj rehberinde yama yapılması gerektiğini anlattık. Ancak LGA 771 ne kadar başarılı olur meçhul. İlk olarak şunu takip etmelisin.
SSE 4,2 Desteği Olmayan Sistemlere Kurulum Desteği
  • macOS Mojave SSE 4,2 öncesi işlemcilere kuruluma izin vermiyor. İmaja eklediğimiz betik sayesinde SSE 4,2 desteği olmayan Q8300, E8400 gibi sadece SSE 4,1 olan Core 2 Duo işlemciler için kuruluma olanak tanır.
    • Bunun için yapılması gerekenler;
      1. Kurulum bittikten sonra sistem yeniden başlatıldığında tekrar kurulum ekranına gelin.
      2. Burada Menü Bar -> Utilitys içinde Terminal açın ve aşağıdaki kodu
        Kod:
        cd /Volumes/osxinfo_mojave/usr/bin (enter basın)
        mojave2core. (Enter basın)
      3. Ardından gelen ekranda betik sizi yama işlemi için yönlendirecektir.
Ek olarak aşağıdaki linkteki dosya ile dene;
https://olarila.com/files/Clover.Folder/CLOVER.LGA775.zip

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150