Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim siz olmasaydınız ya yapamazdım ya da uğraşmadan vazgeçerdim.
Ufak sorunlarımız kaldı, sizi de uğraştırmak istemiyorum. Kendim deneme nasıl yapabilirim, ya da başkasının config dosyasından bir şeyler çalabilir miyim? İnternetten benzer modellerin touchpadi çalışıyor ancak ben bunların config dosyalarını opencore ile açtığımda göremediğim için kendi configimle karşılaştıramıyorum ancak kendi dosyamı opencore ile açabiliyorum.
Benim an itibariyle kalan sorunlarım büyükten küçüğe:
1-Hoparlör
2-Touchpad
3-Bilgisayar ben başından ayrıldığımda kendini uykuya alıyor. Ben mouse ile oynatıp ekranı açtığımda uykudan uyanıyor ancak açılmak yerine kendine reset atıyor.
4-Klavye ışıkları yanmıyor
5-Bluetooth yok
Ufak sorunlarımız kaldı, sizi de uğraştırmak istemiyorum. Kendim deneme nasıl yapabilirim, ya da başkasının config dosyasından bir şeyler çalabilir miyim? İnternetten benzer modellerin touchpadi çalışıyor ancak ben bunların config dosyalarını opencore ile açtığımda göremediğim için kendi configimle karşılaştıramıyorum ancak kendi dosyamı opencore ile açabiliyorum.
Benim an itibariyle kalan sorunlarım büyükten küçüğe:
1-Hoparlör
2-Touchpad
3-Bilgisayar ben başından ayrıldığımda kendini uykuya alıyor. Ben mouse ile oynatıp ekranı açtığımda uykudan uyanıyor ancak açılmak yerine kendine reset atıyor.
4-Klavye ışıkları yanmıyor
5-Bluetooth yok
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- N550JK
- Anakart Modeli
- Anakartı bilmiyorum donanım bilgilerindede net bir bilgi yok malesef.
- İşlemci Modeli
- 4700HQ
- Grafik Kartı
- HD 4600, 850 M
- Ses Kartı Modeli
- Realtek
- Ağ Aygıtları
- Laptopa gömülü olan intel wifi/Benim elimde harici olan Asus USB-N14(Ancak hackintosh üstünde çalıştıramadım)
- Disk ve RAM
- 500GB SSD, 1.5 TB HDD, 12 GB RAM