Arkadaşlar Merhaba,
Aşağıda sizlere donanım bilgisini paylaştım. Config dosyası ile hiç oynama yapmadan önce ilk kurulum hatalarını görmek istedim. İlk önce High Sierra yüklemek istedim touchpad kısmında takıldı. Catalina indirip onuda yüklemek istedim. Aşağıda paylaştığım ekran görüntüsünden sonra ilerleme gerçekleşmemektedir. ACPI error hataları da mevuttur. Bu aşamada ne yapmam gerekmektedir? Geceden itibaren dolaşmadığım site kalmadı uygun bir config bulamadım. Daha doğrusu hangisini kullanacağımı da bilmiyorum.
Bana destek olmanızı beklemekteyim.
Anakart Adı HP Laptop 15-da1xxx
CPU Türü QuadCore Intel Core i5-8265U, 2600 MHz (26 x 100)
Sistem Belleği 8080 MB (DDR4 SDRAM)
BIOS Türü Insyde (01/10/2020)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) UHD Graphics 620 (1 GB)
3D-Hızlandırıcı Intel UHD Graphics 620
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC236 @ Intel Cannon Point-LP PCH - cAVS (Audio, Voice, Speech) [D0]
Klavye Standart PS/2 Klavye
Fare Synaptics SMBus TouchPad
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek PCIe GbE Family Controller
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adapter
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Öncelikle High Sierra versiyondan yükleme denemelerim olmadı. Catalina versiyonunda denedim yine olmadı. Son çare olarak Mojave versiyonu oldu.,
Ancak fark ettiğim birşey var. Hangi versiyon kullandıysam hepsinde aynı hatalar meydana geldi.
Touchpad hatasını kext dosyalarını silerek giderebildim.
Ancak şimdi de AMFILoadTrustedKeysFromNVRam: no nvram variable hatası ile karşı karşıyayım. Bunu bir türlü gideremedim.
Yardımcı olabilir misiniz?
Aşağıda sizlere donanım bilgisini paylaştım. Config dosyası ile hiç oynama yapmadan önce ilk kurulum hatalarını görmek istedim. İlk önce High Sierra yüklemek istedim touchpad kısmında takıldı. Catalina indirip onuda yüklemek istedim. Aşağıda paylaştığım ekran görüntüsünden sonra ilerleme gerçekleşmemektedir. ACPI error hataları da mevuttur. Bu aşamada ne yapmam gerekmektedir? Geceden itibaren dolaşmadığım site kalmadı uygun bir config bulamadım. Daha doğrusu hangisini kullanacağımı da bilmiyorum.
Bana destek olmanızı beklemekteyim.
Anakart Adı HP Laptop 15-da1xxx
CPU Türü QuadCore Intel Core i5-8265U, 2600 MHz (26 x 100)
Sistem Belleği 8080 MB (DDR4 SDRAM)
BIOS Türü Insyde (01/10/2020)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) UHD Graphics 620 (1 GB)
3D-Hızlandırıcı Intel UHD Graphics 620
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC236 @ Intel Cannon Point-LP PCH - cAVS (Audio, Voice, Speech) [D0]
Klavye Standart PS/2 Klavye
Fare Synaptics SMBus TouchPad
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek PCIe GbE Family Controller
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adapter
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Öncelikle High Sierra versiyondan yükleme denemelerim olmadı. Catalina versiyonunda denedim yine olmadı. Son çare olarak Mojave versiyonu oldu.,
Ancak fark ettiğim birşey var. Hangi versiyon kullandıysam hepsinde aynı hatalar meydana geldi.
Touchpad hatasını kext dosyalarını silerek giderebildim.
Ancak şimdi de AMFILoadTrustedKeysFromNVRam: no nvram variable hatası ile karşı karşıyayım. Bunu bir türlü gideremedim.
Yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleme: