HP 22-B304NT Hackintosh Uyumu?

tarikkamat

APPRENTICE
15 Kas 2018
53
6
21
25
Evet sistem özelliklerini belirttim ama burada tekrar yazayım;
bellek: 4gb
işlemci: core i3-7100U
marka-model: HP 22-B304NT

Bu sisteme herhangi bir hackintosh kurulumu yapabilir miyim?

Sistemi günlük kullanım için kurmak istiyorum.

Eğer kurulum için uygunsa hangi adımları izlemeliyim hangi konuları takip etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim daha önce z500 e kurulum yapmıştım ama usbsiz açılmıyordu wifi çalışmıyordu vs amatörce ve yarım yamalak yapmıştım onun için adımları soruyorum şimdiden teşekkür ederim

tarikkamat

APPRENTICE
15 Kas 2018
53
6
21
25
hocam, kurulumu yaptım sıkıntı çıkmadı hata almadım fakat kurulum bitip sistem kendini tekrardan başlattığında

bu ekran açılıyor sonra sistem yine yükleniyor gibi olup kodlar açılıyor falan yine bu ekrana geliyor sonsuz döngüye girmiş gibi neyi yanlış yapmış olabilirim

başlangıçla alakalı hata olduğu düşündüğüm için aşağıya bios ayarın görüntülerini de ekliyorum

bios görüntülerim
şurdan başka istediğiniz görüntü varsa söyleyebilirsiniz

@montezuma

@montezuma hocam moderatör arkadaş görselleri silmiş ama ben tekrar yükleyene kadar olayı tekrar şöyle anlatayım videonuz da 6.20 dakikadaki ekrandan kurulumu başlatıyorum diskler vs herşeyi ayarlayıp kurulum başlıyor fakat yeniden başladığında yine 6.20 deki ekrana geliyor bu sefer ortadaki yerden otomatik başlaıyor sonra yine yine hep aynı ekrandan devam ediyor

bios görüntüleri

hata videosu

ozmen_celik

APPRENTICE
27 Şub 2019
79
9
21
41
kurulu kextleri devre dışı bırakıp deneyin büyük ihtimalle onlardan birtanesidir özellikle güncelemeden sonra ekran kartı kexti yüzünden sık karşılaşılan bir durum oluyor. Hackintosh kullanırken banada oluyordu o yüzden uzun müddet 10.14.3 te kalmıştım komple time yedeğini alıp.

kısacası kexlerinizi kontrol edin

tarikkamat

APPRENTICE
15 Kas 2018
53
6
21
25
kurulu kextleri devre dışı bırakıp deneyin büyük ihtimalle onlardan birtanesidir özellikle güncelemeden sonra ekran kartı kexti yüzünden sık karşılaşılan bir durum oluyor. Hackintosh kullanırken banada oluyordu o yüzden uzun müddet 10.14.3 te kalmıştım komple time yedeğini alıp.

Teşekkür ederim deniyorum hemen

aradım fakat bulamadım yardımcı olur musunuz

ozmen_celik

APPRENTICE
27 Şub 2019
79
9
21
41
clover boot ekranında seçenekler var oradan kextleri komple ignore yapın .

Moderatörün son düzenlenenleri:

tarikkamat

APPRENTICE
15 Kas 2018
53
6
21
25
clover boot ekranında seçenekler var oradan kextleri komple ignore yapın .
Abi sen iyi hoş güzelce yanıtlıyorsun ama ben ilk defa kuruyorum ama yanlış anlamadıysam eğer clover boot osx programı windows için baktım ama .pkg uzantılı yüklemeden önce bunları ignore yapma şansım yok mu

daha kuramadım çünkü nasıl ignore yapabilirim

ozmen_celik

APPRENTICE
27 Şub 2019
79
9
21
41
Dediklerinden bişey anlamadım açıkçası. Bak youtube da osxinfo hackintosh kurulum yaz orda kurulum nasıl yapılıyor var sürüm önemli değil hepsi aynı kuruluyor.

tarikkamat

APPRENTICE
15 Kas 2018
53
6
21
25
Dediklerinden bişey anlamadım açıkçası. Bak youtube da osxinfo hackintosh kurulum yaz orda kurulum nasıl yapılıyor var sürüm önemli değil hepsi aynı kuruluyor.
Dediğinizi yaparak başarılı bir şekilde high sierra kurulmu yaptım. Fakat ses ve wifi çalışmıyor bu donanımları nerden öğrenebilirim? Öğrenip nasıl bulabilirim? Nasıl kurabilirim? İlgili konulara yönlendirirseniz sevinirim

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler