Herkese iyi forumlar. Big Sur kurulum ekranına geçemedim 2-3 saattir birçok EFI ve uyumlu config plist denedim en son çare konu açmak istedim. KaoS hocamın bu linkte vermiş olduğu sistemi usb ye yazdırdım macOS Big Sur Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ivy Bridge için birçok Platform ID denedim maalesef olmadı. Buna benzer bir sorunu Monterey de de yaşamıştım sağolsun strangerone hocamın attığı efi ile çözmüştüm.
Bigsur kurulumunu yapmak için uyumlu config plist dosyası arıyorum şimdiden teşekkür ederim
@strangerone
Doğru Config plisti henüz bulamadım. Yani kurulum ekranını görmek bu kadar zor olmamalı ama hackintosh sabır işi
Ivy Bridge için birçok Platform ID denedim maalesef olmadı. Buna benzer bir sorunu Monterey de de yaşamıştım sağolsun strangerone hocamın attığı efi ile çözmüştüm.
Bigsur kurulumunu yapmak için uyumlu config plist dosyası arıyorum şimdiden teşekkür ederim
@strangerone
Doğru Config plisti henüz bulamadım. Yani kurulum ekranını görmek bu kadar zor olmamalı ama hackintosh sabır işi
Ekli dosyalar
-
17.2 KB Görüntüleme: 146
-
256 KB Görüntüleme: 226
- BootLoader
- OpenCore 0.8.6 ~ Big Sur
- Laptop Modeli
- HP Pavilion G6 2105-et
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-3210M
- Grafik Kartı