HP İntel İ3 7020 Kurulum Sonrası Reset Sorunu

Aranjor34

PADAVAN
14 Haz 2018
139
13
121
Merhaba, Boot konusunda konu kapatılmadığı üzere umarım doğru yere belirtiyorum. HP İntel İ3 7020 laptopum için Bigsur kurulumu yapmaktayım Opencore sürüm 8.8 Osx info imaj kullandım. USB drive kurulum konusunda 64gb bellek kullanmaktayım. Kurulum penceresine kadar ilerledim yüklemeyi gerçekleştirdim. Reset attığı üzere siyah ekran beyaz yazılar dökülürken tam açılırken o an reset atıyor ve yine tekrar tekrar aynı şekilde reset atıyor acamiyor devamlı baştan baslatiyor gibi kendini. Sanırım ekran kart sorunu yaşıyorum Ekran Kart Hd620 intel chipset hd520 bilgisindeyim ve config düzenlemem herşey tamam olduğu halde sorun ne olabilir? Buarada Efi ile ilgili sorunum yok USB içinden Boot ederek başlatıyorum. config dosyamı paylaşıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem bilgilerim
HP 250 G6 model Laptop
İşlemci: İ3 7020u ( 7.nesil Kabylake)
Ram: Kingston 12 GB Ddr4 2666 mhz
Chipset Hd520
Ekran kart: HD 620
HDD: Longline 256 GB Ngff SSD
2.Disk Depo 120 GB SSD
???

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BootLoader
Clover
Anakart Modeli
MSI B250 pro Mate
İşlemci Modeli
İntel 7500K
Grafik Kartı
Rx 470
Ses Kartı Modeli
Harici
Ağ Aygıtları
Wifi
Disk ve RAM
Sata

strangerone

MASTER YODA
Yönetici
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
18,675
9,469
4,401
Ekran kartı olduğunu düşünüyorsanız ekli plisti kullanın. Ekran kartı yaması yok. Hatanın yamada olup olmadığı anlaşılır.

Ekli dosyalar

BootLoader
OpenCore 1.0.7
Laptop Modeli
HP Pavilion 15-E
Anakart Modeli
Gigabyte H310M S2H
İşlemci Modeli
i3 3110M/ i3 8100
Grafik Kartı
Rx590 8GB/Rx6600xt 8GB/UHD630/HD4000
Ses Kartı Modeli
ALC887/ALC269
Ağ Aygıtları
Atheros9285 Usb Wifi TL722N RTL8111/RTL8100
Disk ve RAM
24GB DDR4 2300MHz/8GB DDR3 1600MHz

Aranjor34

PADAVAN
14 Haz 2018
139
13
121
Tamamdır deneyeceğim umarım olur.Tesekkür ederim.
Malesef olmadı. ama bunun dışında kendimce Open Core buradaki Big Sur imaj içerisinde ki O.C 11.0.1 İmaj EFI. kullandım bu sefer config olarak içerisinde ki dizüstü skylake configplist kullandım ekte bulunmaktadır.Ekran görüntüsü bu şekilde yazılar akarak ekte fotoda bu noktadaya geldi sanırım config düzenlemede sorun yada dediğim gibi ekran kartı sorunu yardımınızı bekliyorum.
Neden kimse yardımcı olmuyor?
Tamamdır deneyeceğim umarım olur.Tesekkür ederim.
Malesef olmadı. ama bunun dışında kendimce Open Core buradaki Big Sur imaj içerisinde ki O.C 11.0.1 İmaj EFI. kullandım bu sefer config olarak içerisinde ki dizüstü skylake configplist kullandım ekte bulunmaktadır.Ekran görüntüsü bu şekilde yazılar akarak ekte fotoda bu noktadaya geldi sanırım config düzenlemede sorun yada dediğim gibi ekran kartı sorunu yardımınızı bekliyorum.
Neden kimse yardımcı olmuyor?
Tekrar merhaba az önce uyarı ve öneriniz üzerine kendi konumun içerisinde devam etmek adına cevap vermek istedim. Takdir edersiniz ki sizde yukarıda belirtildiği üzere Plistin uymadığı olmadığını ifade etmiştim evet yaması yok, plist eklenmesi konusunda da sorun yok sadece bu konuda tekrar yardımcı olmanız adına hangi adıma geçebileceğimi yada ne yapmam gerektiği istemişim sizden ve cevap olmadığı için başka bir konu altında aynı sorun ile muzdarip olduğumu belirttim, kusura bakmayın rica ederim ki kimse kimse yardım etmek zorunda değil haklısınız, ama burası böyle bir platform ve paylaşım çatısı altında bizde burada bilinçli şekilde bulunuryorsak paylaşım konusunda hassas olmak zorundayız hepbirlikte diye düşünüyorum. Açıklamanız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BootLoader
Clover
Anakart Modeli
MSI B250 pro Mate
İşlemci Modeli
İntel 7500K
Grafik Kartı
Rx 470
Ses Kartı Modeli
Harici
Ağ Aygıtları
Wifi
Disk ve RAM
Sata
  • Like
Tepkiler: strangerone
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler