1. İzleme dörtgeni bulunamadı diyor.Sırayla cevap vermem gerekirse touchpad için sistem tercihleri/izleme dörtgenini böyle yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 36865
Mikrofonunuzun macOS tarafında desteği olmadığı için çalışmayacak.
W-Fi hakkında ufak bi araştırma gerekebilir. Ekran kartı için whatevergreen guide indeki tüm idleri dopru bir şekilde denemek lazım tersen mesela id 01020304 ise siz onu 04030201 olarak gireceksiniz.
2. En son atığınız config dosyasındaki DeviceProperties kısmındaki platform-id leri değiştirmem yeterli mi sadece denemem için ek olarak device-id vs. verileri girmem/değiştirmem gerekiyor mu?
Ek olarak hocam benim bilgisayarın ses kartı ne tam olarak bir türlü bulamadım da @yusfklncc1. İzleme dörtgeni bulunamadı diyor.
2. En son atığınız config dosyasındaki DeviceProperties kısmındaki platform-id leri değiştirmem yeterli mi sadece denemem için ek olarak device-id vs. verileri girmem/değiştirmem gerekiyor mu?
@yusfklncc bu konuda atmış olduğu en sonki config dosyasını kullanarak sadece platform-id kısmını Whatevergreen guidekileri sırayla test ettim fakat ilk başlarda bilgisayar kapanırken daha sonra bir tanesinde şu hatayı verdi:Sırayla cevap vermem gerekirse touchpad için sistem tercihleri/izleme dörtgenini böyle yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 36865
Mikrofonunuzun macOS tarafında desteği olmadığı için çalışmayacak.
W-Fi hakkında ufak bi araştırma gerekebilir. Ekran kartı için whatevergreen guide indeki tüm idleri dopru bir şekilde denemek lazım tersen mesela id 01020304 ise siz onu 04030201 olarak gireceksiniz.
Daha sonrakilerde ekran hep böyle oldu:
Daha sonra bootda hata veren idleri tekrar denedim ekran böyle beyaz oldu. Bir türlü anlam veremiyorum neden hiçbir id çalışmıyor hata veriyor? Nerede yanlış yapıyorum yardımcı olabilecek var mı? @yusfklncc @montezuma
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore 0.9.5
- Laptop Modeli
- HP OMEN 15-ek0002nt 2020
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 10750H Comet Lake
- Grafik Kartı
- Intel UHD Graphics 630 & Nvdia RTX 2070 with Max-Q Design
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC245
- Ağ Aygıtları