Cihazımda bulunan harici bağlantı noktları şunlar: "1 Thunderbolt™ 3 (40 Gbps veri aktarım hızı) ile SuperSpeed USB Type-C® 10 Gbps veri aktarım hızı (DisplayPort™ 1.4, HP Uyku ve Şarj); 1 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP Uyku ve Şarj); 2 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı; 1 Mini DisplayPort™; 1 HDMI 2.0a; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 birleşik kulaklık/mikrofon girişi"
USB 2.0 portum bulunmuyor ve macOS Big Sur kurmak istiyorum fakat kurulum ekranı gelmeden "EB|#LOG:EXITBS:START]" hatası alıyorum.
Sistem özellikleri:
Kullanmış olduğum EFI klasörünü "macOS Big Sur Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu" adresindeki Comet Lake olanı. EFI klasöründe mi sorun var yoksa USB 2.0 portundan dolayı mı kurulum yapamıyorum ? Neler yapmalıyım ?
Yanlış yere konu açtığımı farkettim silebilir misiniz?
USB 2.0 portum bulunmuyor ve macOS Big Sur kurmak istiyorum fakat kurulum ekranı gelmeden "EB|#LOG:EXITBS:START]" hatası alıyorum.
Sistem özellikleri:
- RAM: 8*2 DDR4 2933MHz.
- İşlemci: Intel Core i7-10750H Comet Lake
- Ekran kartı: NVIDIA RTX 2070 with Max-Q design.
- SSD: WD PC SN730 1TB NVMe SSD.
- Panel: 15.6 inç FHD 144Hz 300nit.
Kullanmış olduğum EFI klasörünü "macOS Big Sur Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu" adresindeki Comet Lake olanı. EFI klasöründe mi sorun var yoksa USB 2.0 portundan dolayı mı kurulum yapamıyorum ? Neler yapmalıyım ?
Yanlış yere konu açtığımı farkettim silebilir misiniz?
- BootLoader
- OpenCore 0.9.5
- Laptop Modeli
- HP OMEN 15-ek0002nt 2020
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 10750H Comet Lake
- Grafik Kartı
- Intel UHD Graphics 630 & Nvdia RTX 2070 with Max-Q Design
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC245
- Ağ Aygıtları
- Realtek RLT8168/8111 & Intel Wi-Fi 6 AX201