HP Pavilion 13-b001st Hackintosh?

bysyc

APPRENTICE
2 Eki 2018
4
1
21
40
Merhabalar;

HP Pavilion 13-b001st modeli laptop um hackintosh uyumlu mudur ? Uyumlu ise hangi sürümü kurabilirim ?

Anakart: HP 22B5
İşlemci : i5 4210u
Ekran kartı : Intel HD 4400
Ram : 8 gb DDR 3

Şimdiden teşekkürler

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Sistemin uyumlu. Mojave ye kadar sürümleri kurabilirsin. Ama high sierra yı öneriyorum. Hd4400 tanıtırsın. Ethernet, ses ve wifi modelini belirtmelisin. Ethernet ve ses çalışacaktır. Wifi için bir şey söyleyemem. Ama genellikle uyumsuzdur. Windows yanına kuracaksan önce paragon partitions menager ayıracağın bölümü hfs+ olarak biçimlendir. İmajı usb ye yazdırdıktan sonra usb efini kurulum sonrası araçlar araçlar/ config dosları yolunda sistemine göre config i config.plist yeniden adlandırıp efi/clover yolundaki config ile değiştir.

bysyc

APPRENTICE
2 Eki 2018
4
1
21
40
Tekrardan merhabalar;

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Kurulumu zaten osxinfo.net youtube üzerindeki multiboot yükeleme rehberi eşliğinde yapacağım. Gayet sade ve çok güzel bir anlatım yoluyla yapılmış. yapanın emeğine sağlık.

Ethernet Olarak : Realtek PCIe FE Familiy Controller
Wifi : Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b|g|n
Ses : Realtek HD olarak gözüküyor. Tam modelini görüntüleyemedim.

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Tekrardan merhabalar;

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Kurulumu zaten osxinfo.net youtube üzerindeki multiboot yükeleme rehberi eşliğinde yapacağım. Gayet sade ve çok güzel bir anlatım yoluyla yapılmış. yapanın emeğine sağlık.

Ethernet Olarak : Realtek PCIe FE Familiy Controller
Wifi : Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b|g|n
Ses : Realtek HD olarak gözüküyor. Tam modelini görüntüleyemedim.
Ethernet için bu konudaki kexti kullan Sierra için RealtekRTL8100 Ethernet Sürücüsü | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ses içi ise VoodooHDA 2.9.0 Ses Kurulum Paketi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Wifi için ise aşağıda paylaşacağım kexti kullan. İlk önce Sistem / Kitaplık / Extensions yolundaki IO80211Family.kext i masa üstüne kopyala. Daha sonra IO80211Family.kext paket içeriğini göster deyip aşagıda paylaşacağım kexti zipten çıkarıp Contents / PlugIns yoluna kopyala ve da sonra kexti yükle.

Ekli dosyalar

bysyc

APPRENTICE
2 Eki 2018
4
1
21
40
Yardımlarınız, ilginiz, alakanız için çok çok teşekkürler. Umarım sağlıklı bir kurulum yaptıktan sonra tekrar osx den teşekkürlerimi sunarım size.

• Like
Tepkiler: S10soz_21
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler