Ben onu aldım ve USB diskime kopyaladım, ancak aynı sorun devam ediyor. Üstelik bir süre sonra ekran kararıyor :SKonunun en altında paylaşılan kurulum paketini görmedin sanırım. Onun içincen Config dosyası, kextler vs USB / EFI / CLover içine koyup deneme yapabilirsin.
Dropbox - config.plistKullandığın Config dosyasını paylaş.
4540S 7 series olanını native kullanıyor ama denenebilirBilgisayar bios'da graphic swichtable kapat, uefi native kullanma, uefi cms kullanarak dene.
montezuma'nın verdiği raw dosyasını usb'ye yazdırdıysan oradaki HD4000_1366x768 .plist kullan, 6_series olanı değil diğerini.
orası hiç de belli olmuyor. irdelemek gerekir..Birde 4540s hackintosh hatalarına karşı esnek bir bilgisayar sanırım
.raw dosyasıyla birlikte RehabMan'ın config_HD4000_1366x768.plist dosyasını kullandım, Error loading kernel cache (0x9) aldım.Bilgisayar bios'da graphic swichtable kapat, uefi native kullanma, uefi cms kullanarak dene.
montezuma'nın verdiği raw dosyasını usb'ye yazdırdıysan oradaki HD4000_1366x768 .plist kullan, 6_series olanı değil diğerini.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.