merhaba,Sanırım paylaşımlı Intel UHD var ekran kartı olarak bu sistemde. Eğer öyle ise;
Ekli config.plistteki ekran kartı yaması ile deneyin. Yamayı kendi config.plistinize taşıyın ve başlangıçta NVRam Reset yapmayı unutmayın.
Yedek EFI bulundurun.
Maalesef işe yaramadı hocamYapılamayacak bir şey yok ki. X-plist indirin her iki config.plisti uygulama ile açın ve Deviceproperties ekran kartı yamasını kopyalayıp kendi plistinize kaydedin.
Başlangıçta da değişikliklerin algılanabilmesi için NVRam Reset yapın.
Genel cevap.Maalesef işe yaramadı hocam
Acildi ama hdmi halen calismiyor tamamdir deneyeyimGenel cevap.
İşe yaramadı derken yama ile sistem açılmadı mı?
Açıldı ama HDMI çalışmadı mı?
Ya da başka bir hata mı verdi?
Bu durumda denememişseniz Hackintool ile Hdmi yaması denemeniz gerekir.
Maalesef işe yaramadı hocamagdpmod=vit9696'ydı sanırım. Bu argümanı ekleyip dener misin?
Siz 8. mesajdaki yamayı kullanmamışsınız ki nasıl çalışacak? Uhd630 için eklediğiniz config.pliste zaten hdmi yaması yok.Maalesef işe yaramadı hocam
configi atsam kontrol edebilir misiniz ?
bir yanlışlık vs var mı ?
bunu yaptigimda apple logosunda kaliyor duzenlememde yardimci olabilir misiniz ? hdmi yamasiniSiz 8. mesajdaki yamayı kullanmamışsınız ki nasıl çalışacak? Uhd630 için eklediğiniz config.pliste zaten hdmi yaması yok.
Ekli dosyayı görüntüle 55257
kusura bakmayın yapamdım sizi uğraştırıyorumSiz 8. mesajdaki yamayı kullanmamışsınız ki nasıl çalışacak? Uhd630 için eklediğiniz config.pliste zaten hdmi yaması yok.
Ekli dosyayı görüntüle 55257
Öncelikle yamayı kendi config.plistinize taşıdıktan sonra sistemi NVRAM Reset ile (Tabii sizde CleanNVRam var) başlatmanız gerekir.bunu yaptigimda apple logosunda kaliyor duzenlememde yardimci olabilir misiniz ? hdmi yamasini
su sekilde suanÖncelikle yamayı kendi config.plistinize taşıdıktan sonra sistemi NVRAM Reset ile (Tabii sizde CleanNVRam var) başlatmanız gerekir.
Verdiği hatayı bilmek için de nerde kaldığını görmek gerekir. Sisteminiz -v verbose mod ile açarsanız kaldığı yer görülebilir.
NVRAM sekmesinde boot komutları arasına -v komutunu ekleyin NVRam Reset ile sistemi başlatın kaldığı yeri görelim.
Not:Ben config.plistinizi düzenleyemiyorum çünkü görselde olduğu gibi güncel olmayan ve 38 hata barındıran bir config.plistiniz var dolayısıyla benim düzenlemem için EFI klasörünün tamamı gerekir yoksa yine hata alırsınız.
-v komutu ile açıp hata görseli paylaşın.
Ekli dosyayı görüntüle 55258
Yamayı ve -v komutunu ekledim önce CleanNVRam Yapın ve deneyin. Nerde kalıyor bakalım.
hdmi parmak izi ve kamera harici aciliyor ve kullaniliyor parmak izi ve kamera sorun degil ama hdmi calismasinicin igrasiyorum. bu efiyi bir gonderiden almistim ondan dolayi olmus olabilir mi ? son olarak nasil bir cozum izlemeliyim ?Ekran kartı hatası vermiyor ki.
Bu laptopa bağlı herhangi bir donanım var mı?
Bir de neden 10. nesil bir laptop için görselde işaretlediğim gibi Cpuid1Data ve Cpuid1Mask değeri girdiniz ki?
Bir işlemci taklit etmenize gerek yok ki.
Verdiği hata AirportItlwm.kext ve BT kextlerle ilgili olabilir.
Yamadan önce sistemi açıyormuydu bu config.plist?
Ekli dosyayı görüntüle 55262
Benim anlayamadığım bir gönderiden aldığınız EFI klasörünü deniyorsunuz ama aynı sınıf işlemcili imzanızda özellikleri belirtilmemiş ama büyük olasılıkla aynı özelliklere sahip bir laptopta bu konuda uzman birisinin hazırladığı EFI klasörünü Monterey kurulumunda denemiyorsunuz.bu efiyi bir gonderiden almistim ondan dolayi olmus olabilir mi ? son olarak nasil bir cozum izlemeliyim ?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.