i3-6100 GTX-960 4GB High Sierra 10.13.6

Cubicrupe

APPRENTICE
22 May 2019
6
2
21
26
9884

ANAKART: Msi H110m Pro-vd
İşlemci: İntel i3 6100
Ekran Kartı: MSI GTX-960 4GB

Kurulum:
High Sierra win32diskimager ile usb belleğe yazıldı. Seçili config dosyası değiştirilmeden boot edildi ve windows yüklü diski formatlayarak [Mac OS Genişletilmiş (Günlüklü)] kuruldu. Sesi tanıtmak için VoodooHDA kexti kullanıldı. Ekran kartı nvidia web driver kullanılarak tanıtıldı.

Sistemimde şu ana kadar hiçbir probleme rastlamadım çok şükür. Uyku dahil her şey çalışıyor.

ugur215

APPRENTICE
27 Tem 2019
5
0
1
Benim de sistemim aynı denebilir i5 6402p işlemci farkı sadece kurmadan önce bios ayarlarını nasıl yaptın ve görüntüyü monöre anakarttan mı verdin?

Cubicrupe

APPRENTICE
22 May 2019
6
2
21
26
Benim de sistemim aynı denebilir i5 6402p işlemci farkı sadece kurmadan önce bios ayarlarını nasıl yaptın ve görüntüyü monöre anakarttan mı verdin?
Açıkçası sistemi oyun oynayabilmek için sıfırladım. Şu anda windows yüklü. High Sierra için nvidia web driverı kullanılıyor yani görüntüyü ekran kartından aldım. Sata modu ahci, Intel ileri sanallaştırma ayarını kapadım, secure boot=disable(OtherOS) seçtim ve kurulumu gerçekleştirdim. Ayarlara çok dokunmadım yani. Güncel bios'a kurulum yaptım. Video rehberden yardım alabilirsin. Sayın @montezuma 'nın hazırlamış olduğu high sierra için kurulum rehberi High Sierra Dual Boot Kurulum Rehberi. Burada imajın altında bios ayarları yazıyor High Sierra Kurulum İmajı.

ugur215

APPRENTICE
27 Tem 2019
5
0
1
Teşekkürler. Net anlamak için soruyorum kurmadan önce Clover Bootloader'da nv_disable ve inject nvdia ayarlarını ne yaptınız?

Cubicrupe

APPRENTICE
22 May 2019
6
2
21
26
Dokunmadım ancak hatırladığım kadarıyla imaj config dosyasında nv_disable=1 olarak geliyor sanırım. Kurulumu gerçekleştirdikten sonra nvidia web driverı kurup nv_disable komutunu kapattığımı hatırlıyorum.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler