i5 9400F | B365M H | RX 580 8 GB | Clover Catalina'dan OC Big Sur Geçiş

alp_akalin

APPRENTICE
21 Ara 2019
23
3
21
İzmir
Merhaba,

Forumdaki [Başarılı Kurulum] Asus H310-Plus Gaming + i5 9400F + RX 570 VR - macOS Big Sur + OpenCore 0.6.4 başlığındaki EFI dosyasını aynen alarak mevcut Clover EFI dosyam ile değiştirdim. Sistem düzgün bir şekilde açıldı. Daha sonra Catalina'dan Big Sur'a güncelleme yaptım. Şu an düzgün bir şekilde kullanıyorum.

MacOS Sürüm: Big Sur 11.0.1

Düzeltmem gerekenler:
Ekran kartım sorunsuz çalışıyor diye düşünüyorum ancak kartım RX 580 olmasına rağmen RX 570 olarak gözüküyor.
OpenCore Bootloader menüsünde bir düzeltme yapmam gerekiyor, orada hala Clover ile ilgili bir logo görüyorum.

Wifi:
ASUS AC53 Nano Wifi'yi aşağıdaki linkteki dosya ile sorunsuz kullanabiliyorum.

@KaoS 'a EFI için teşekkür ederim :)

W

wtc

Guest
Merhaba,

Forumdaki [Başarılı Kurulum] Asus H310-Plus Gaming + i5 9400F + RX 570 VR - macOS Big Sur + OpenCore 0.6.4 başlığındaki EFI dosyasını aynen alarak mevcut Clover EFI dosyam ile değiştirdim. Sistem düzgün bir şekilde açıldı. Daha sonra Catalina'dan Big Sur'a güncelleme yaptım. Şu an düzgün bir şekilde kullanıyorum.

MacOS Sürüm: Big Sur 11.0.1

Düzeltmem gerekenler:
Ekran kartım sorunsuz çalışıyor diye düşünüyorum ancak kartım RX 580 olmasına rağmen RX 570 olarak gözüküyor.
OpenCore Bootloader menüsünde bir düzeltme yapmam gerekiyor, orada hala Clover ile ilgili bir logo görüyorum.

Wifi:
ASUS AC53 Nano Wifi'yi aşağıdaki linkteki dosya ile sorunsuz kullanabiliyorum.

@KaoS 'a EFI için teşekkür ederim :)
O ekran kartı olayı kozmetik bir etkisi olmaz. Hayırlı olsun.