i7 3770 | HD 7850 Hackintosh Uyumu

kubde

APPRENTICE
2 Eyl 2018
40
5
21
40
Wh32SFdyOY3WAf7RUc5KjEfgYltUr0uw.png

Değerli arkadaşlar;

heves ettim ve kendi bilgisayarıma kurdum.

Bir arkadaşıma da kurmak istiyoruz ama gereken donanımları karşılaya biliyor muyuz?
Anlayamadığımızdan sizlerden yardım talep etmeyi uygun bulduk.
  • ECS H61H2-MV Anakart
  • Amd Raedon Hd 7850 Gpu
  • İ7 3770 Ivy Bridge Cpu
  • Intel H61 Express Chipset
  • DDR3 1333 MHz 12Gb Ram
  • Realtek ALC662 Audio
  • Realtek 8111E Ethernet
Monitörümüzde Hdmi çıkışı yok ekran kartlarının yanında gelen dvi konnektörü üzerinden görüntü aktarıyoruz.
Herhangi bir mac sürümü kullanabilir miyiz?
Hangi kext ler lazım olur?

Moderatörün son düzenlenenleri:

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
  • Sistemin uyumlu görünüyor. High Sierra veya Sierra deneyebilirsin
  • DVI Konnektörü sorun çıkarmaz, gönül rahatlığıyla kurulumu yapabilirsin
  • Herhangi bir Mac sürümünden kastın, El Capitan ve altı değildir herhalde? :D
  • Gerekli kextler için yapılabilecek en iyi yöntem, forum içerisinde ve altta verdiğim rehberleri takip etmektir :)

Sorun yaşarsan eğer, özel öneriler altta belirtilmiştir;

1. BIOS ayarlarının doğru olduğundan emin ol
  2. USB 2.0 portu kullan
  3. USB 3.0 Flash Disk kullanıyorsan, USB 2.0 kullan
  4. BIOS UEFI ise Legacy olarak deneyin.
  5. Kullandığın harici aygıtlar varsa. Bunları çıkartıp dene.
  6. Clover Boot Menü / Options / Boot ARG içine cpus=1 komutunu ekle
  7. EFI / CLOVER / Kexts / Others içinde ki kextleri FakeSMC.kext dışındakilerinin yedeğini aldıktan sonra silip tekrar dene
  8. Ekran kartı ile sorun yaşıyorsan, direk anakart üzerinden de görüntü almayı deneyebilirsin..

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz

ugacomtr

JEDI
9 Şub 2017
209
58
301
43
sapphire 7850 2 gb kartımı direk görmüştü sistem. bilginize... high sierra imajını indirip birkac config ayarlamasıyla kurabilirsiniz.

kubde

APPRENTICE
2 Eyl 2018
40
5
21
40
sapphire 7850 2 gb kartımı direk görmüştü sistem. bilginize... high sierra imajını indirip birkac config ayarlamasıyla kurabilirsiniz.
powercolor 7850 2 gb ekran kartımız config ayarlamasında ne gibi bir değişikliğe ihtiyacımız var acaba yardımcı olur musunuz?
sistemden ekran kartını çıkartıp cpu nun hd 4000 yongasını kullanınca sisteme erişebiliyorum ekran kartı sorun bizde sanırım

ugacomtr

JEDI
9 Şub 2017
209
58
301
43
inject ati load vbios ve inject edid işaretleyik name kısmına da Eulemur ya da Radeon dener misiniz ?

kubde

APPRENTICE
2 Eyl 2018
40
5
21
40
inject ati load vbios ve inject edid işaretleyik name kısmına da Eulemur ya da Radeon dener misiniz ?
Deneyip sizi de bilgilendireceğim. İlgili davrandığınız için teşekkür ederim.

Yazdıklarınızı denedim. Fakat 'name' kısmı dediğiniz yeri bulamadım. inject ati kısmının üzerinde ekran kartının adı yazıyor Amd radeon 7850 diye o kısmını mı değiştirmemi istediniz benden ? Sonuc olarak sistem açılmadı.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler