Eski Hackintosh'çuların aramıza gelmesi ne hoş olmuş. Ben 2014 yılının sonunda ilgilenmeye başladım bu yüzden "iAtkos" bende bir çağrışım yapmıyor ancak Osxinfo.net sitesi kurulduktan sonra kendimi çok geliştirdim. Özellikle @montezuma üstadın hakkını kimse yiyemez. Gerçekten çok sabırlı, bilgili ve yardımsever birisi. İlk başlarda insan gerçekten bazen bir çıkmazın içerisine girebiliyor ve o noktada yeterli ve aydınlatıcı yönlendirici destek verilmezse insan o anda bu işten vazgeçebiliyor. İşte benim bu hissi yaşadığım o anlarda @montezuma'nın çıkmazdan çıkaran dokunuşları sayesinde isteklendim ve şevklendim. Bu gün edindiğim tecrübeleri osxinfo.net'e ve @montezuma'ya borçluyum bunu her zaman ve heryerde söylüyorum. Bu siteye olan vefa borcumuzuda bilgilerimizi paylaşarak ödemeye çalışıyoruz.
Ben öyle bir günler hatırlıyorum ki bu sitede el birliği ile, bazı arkadaşlarımızı siteye yeni üye olmalarına rağmen ve hatta daha önce hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen saatler içerisinde başarılı bir hackintosh kurulumu gerçekleştirilmiştir. Bu yüzden bu insanlar bu siteden kopmuyorlar. İnsan bilgisayarında sorunsuz bir MacOs sisteminin çalışabildiğini gördükçe daha da şevklenerek bir ileriye götürmeye çalışıyorlar ve araştırma yoluna gidiyorlar. Yaptıkları araştırmaları da buradan paylaşıyorlar.
*** Ve aramıza katılan @krmtna ve @dramen arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum. Eski topraklar olarak sizlerinde tecrübesinden faydalanmak çok güzel olacaktır diye düşünerek sizleri takip etmeye başladığımı belirtmek isterim.
Ben öyle bir günler hatırlıyorum ki bu sitede el birliği ile, bazı arkadaşlarımızı siteye yeni üye olmalarına rağmen ve hatta daha önce hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen saatler içerisinde başarılı bir hackintosh kurulumu gerçekleştirilmiştir. Bu yüzden bu insanlar bu siteden kopmuyorlar. İnsan bilgisayarında sorunsuz bir MacOs sisteminin çalışabildiğini gördükçe daha da şevklenerek bir ileriye götürmeye çalışıyorlar ve araştırma yoluna gidiyorlar. Yaptıkları araştırmaları da buradan paylaşıyorlar.
*** Ve aramıza katılan @krmtna ve @dramen arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum. Eski topraklar olarak sizlerinde tecrübesinden faydalanmak çok güzel olacaktır diye düşünerek sizleri takip etmeye başladığımı belirtmek isterim.
- BootLoader
- OpenCore 1.0.5 (Dev) / Sonoma
- Laptop Modeli
- Asus VivoBook x571li-bq377
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-10870H
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
- Ses Kartı Modeli
- Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
- Ağ Aygıtları
- Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
- Disk ve RAM
- Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz