Tamamdır kurdum efiyi attım çalışıyor ama dvd sürücüyü takınca açılmıyor aynı hatayı veriyor çıkarınca çalışıyorEvet sıfırdan kurulum yapılacak.
Tamamdır kurdum efiyi attım çalışıyor ama dvd sürücüyü takınca açılmıyor aynı hatayı veriyor çıkarınca çalışıyorEvet sıfırdan kurulum yapılacak.
Ekranı tanıtamadan cihaz çok yavaş tanıtmaya çalışıyorum ama uymuyor skylake işlemciler sonomo da zor oluyormuş nasil tanıtırımUsb mapping yapın ve Sisteme uyumlu UsbMap.kext oluşturun. Çalışacaktır.
Verdiğiniz degerleri girdim ama açılmıyor restart atıyorEğer alttaki girişle tanımıyorsa yapılacak iş OCLP kullanmaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 60437
Ust taraf pasif kullanamıyorum nasil aktif olurYazdım bir üstte zaten OCLP kullanacaksınız.
OCLP kullanımı ekli rehberde var. Ekran kartı yaması hatalıysa yama hatalı ve eksik yapılmışsa yapılan yamaya Gizlilik ve Güvenlikten izin verilmediyse (İnternet bağlantısı gerekir) sistemin çökme tehlikesi vardır ve çoğu zaman yeniden kurulum gerektirir.
Haswell/Broadwell sistemlerine macOS Ventura veya daha yenisini yükleme
Oclp yapmadan once confige ekran karti yaması yapılmalı miEğer OCLP gerekiyorsa işlemcinin ne olduğu önemli değildir. OCLP gereken her işlemcide yol aynıdır.
Big surda çalışan yamayı yaptım ama oclp ile de patchledim ama sistem çöktüEvet yoksa OCLP kartı algılayamaz.
OpCoreSimpfly ile yapılan yamayı ekledim confige ama açılmamıştıEn garantili yama OpCoreSimpfly ile yapılandır.
Aslında ekran kartı yaması hatalı olursa sistemi -igfxvesa boot komutu ile açabilmelisiniz.
Hocam oclp il3 yamayı aktif yaptım açılıyor ama tam elma simgesi geliyor yazılar çıkıyorDeneyeceksiniz. Hackintosh bir anlamda deneme yanılma oyunudur. Windows kurmaktan çok farklıdır.
Sonuçta OCLP Hackintosh için hazırlanan bir yama değildir. Gerçek Mac sistemler için hazırlanmıştır.
drive.google.com
Nasil açarım peki hocam bir yolu yok muAçılmıyor. Ekran kartı hatası veriyor.
Kurtarma menüsüne giriyor sıkıntısızAçılmıyor. Ekran kartı hatası veriyor.
Boot komutları arasına -igfxvesa yazın dahili grafik vesa modunda açar. Grafik hızlanma olmaz.Nasil açarım peki hocam bir yolu yok mu
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.