Intel Core i3 9100F, Biostar Radeon RX 570 8GB Hackintosh Uyumu

MrDonutGuy

APPRENTICE
8 Eyl 2020
70
9
21
Öncelikle herkese merhabalar. Ben yeni bir masaüstü sistemi toplamak istiyorum Mac Os ve Windows kullanmak için.
Toplamayı düşündüğüm sistem:

Anakart: MSI H310M Pro-VDH Plus 1151, DDR4 2666 Mhz
İşlemci: Intel Core i3 9100F 3.6 Ghz 6MB 1151
Ekran Kartı: Biostar Radeon RX 570 8GB (Dual Cooling) 256 bit
Ram: Adata DDR4 16GB (2x8GB) 3000 Mhz
SSD: Crucial BX500 480GB
Kasa: Dark Raider 500W 3x12cm

Benim gönlüm NVIDIA Ekran Kartından yanaydı fakat Mac OS ile olan uyumsuzluğunu öğrenene kadar.
Benim istediğim:

Mac OS ‘de,
-Sidecar özelliğini kullanabilmek. (uyumlu iPad’im var, Catalina yüklemeyi düşünüyorum)
-Adobe programlarını (Photoshop, Illustrator, InDesign, özellikle After Effects ve Premiere Pro) sorunsuz kullanabilmek.
-iPad ile uyumlu bir şekilde çalışabilmek.

Windows 10 ‘da,
-Güncel oyunları çok kasma ve sorun yaşamadan oynamak benim için yeterli. (4K vs çok üst düzey FPS beklentim yok, 720p-1080p High yer yer Ultra oynayabileceğim oyunlar olursa benim için yeterli)

Size danışmak istediğim ise:
-Bu sistem ile Catalina veya Big Sur kurmak mümkün mü?
-AMD ekran kartlarının genel olarak sorunlu olabildiğini az çok duymuştum. Sizce yukarıda bahsettiğim kullanımlarda bir kronik sorun, problem yaşar mıyım?
-Belirttiğim sistemde Mac OS siteminde hangi fonksiyonlarda problem çıkabilir? (Wi-Fi, Bluetooth vs.)
-Olası bir Wi-Fi sorununda, Ethernet kablosu aracılığı ile internete bağlanabilir miyim?

Eğer sizin de hackintosh için bahsettiğim ihtiyaçları karşılayacak sistem veya ekran kartı önerileriniz var ise görüşlerinizi dinlemeye açığım.
Sormanız halinde bütçe sınırımı da yazarım, şimdi foruma belki aykırıdır diye yazmak istemedim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi Forumlar.

Anakart Modeli
MSI H310M Pro-Vdh Plus
İşlemci Modeli
Intel Core i3 9100F
Grafik Kartı
MSI Radeon RX 580 8GB
Disk ve RAM
240GB SSD & 8GB DDR4 3000Mhz

erkan710

APPRENTICE
9 Eyl 2019
44
5
21
Sizin sisteminize çok yakın bir sistemim var. Rx570 Rog Strix H310m KR2.0 16GB 2400 Mhz Ram i3 8100 CPU. Evet kurulum mümkün ben hem Clover ile hem de OpenCore ile dual boot olarak kullandım. Ekran kartı ethernet ses hepsi çalıştı. Wifi ve Bluetooth kullanmadım. Kullanımda sıkıntı çekmedim gayet akıcı çalıştı sistem.

• Like
Tepkiler: MrDonutGuy
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler