Daha önce 7600k ve Msı z270 sierra kurulumu yapmıştım. Hackintosh konusunda iyi bir deneyim ve tecrübe yaşadım.
Şimdi ise bu sistemi toplamaya karar verdim.
Intel Core i5 9600K ve MSI H370 Gaming PRO Carbon uyumunu nasıl bilirsiniz. Satın almayı düşündüğüm bileşenler;
İŞLEMCİ:Intel Core i5 9600K
ANAKART:MSI H370 Gaming PRO Carbon,,
SSD:Toshiba TR200 480GB SSD
RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4
GRAFIK KARTI: Grafik olarak işlemci desteği ile hd630 kullanmayı düşünüyorum. Harici grafik kartı bağlamayacağım.
Bu ürünler hakkında deneyimi olan veya uyumu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum;
Extra olarak soracağım bir kaç soru daha olacak;
1. Ram 3000 mhz ama anakart 2666 mhz a kadar destekliyor . Bu ram çalışır ama 2666 olarak mı çalışırmı . Yoksa uyum sağlamaz mı?
2. Harici ekran kartı kullanmayacağım için Hd630 kolaylıkla tanıtılabilir mi ?
3. Hackintosh kurulumu hdmi mı dvi yoksa display port damı çalışıyor nerden monitor bağlantısı yapmam gerekir?
4. Catalina mı Mojave mi hangi işletim sistemini kurmalıyım hangi imaj üzerinden yola çıkacağımı yönlendirirsiniz sevinirim.
Şimdi ise bu sistemi toplamaya karar verdim.
Intel Core i5 9600K ve MSI H370 Gaming PRO Carbon uyumunu nasıl bilirsiniz. Satın almayı düşündüğüm bileşenler;
İŞLEMCİ:Intel Core i5 9600K
ANAKART:MSI H370 Gaming PRO Carbon,,
SSD:Toshiba TR200 480GB SSD
RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4
GRAFIK KARTI: Grafik olarak işlemci desteği ile hd630 kullanmayı düşünüyorum. Harici grafik kartı bağlamayacağım.
Bu ürünler hakkında deneyimi olan veya uyumu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum;
Extra olarak soracağım bir kaç soru daha olacak;
1. Ram 3000 mhz ama anakart 2666 mhz a kadar destekliyor . Bu ram çalışır ama 2666 olarak mı çalışırmı . Yoksa uyum sağlamaz mı?
2. Harici ekran kartı kullanmayacağım için Hd630 kolaylıkla tanıtılabilir mi ?
3. Hackintosh kurulumu hdmi mı dvi yoksa display port damı çalışıyor nerden monitor bağlantısı yapmam gerekir?
4. Catalina mı Mojave mi hangi işletim sistemini kurmalıyım hangi imaj üzerinden yola çıkacağımı yönlendirirsiniz sevinirim.