W
wtc
Guest
Merhaba Hocam High Sierra kurulu bir sistemim var. Heliport ile kullanıyorum ama başka. Yöntemi Varmıdır Diye sormak istedim Kaos hocam bu konuda tecrübeli olduğunuzu söyledi@mehmetyuksel
Hocam ama Bu cihaz Clover Bide link atmadınızEvet var ve mümkün: Heliportu ve itlwm kexti pasifleştir. Opencore EFI/OC/Kexts içine linkte verdiğim macOS sürümüne uygun Airportitlwm kexti indir ve taşı. Sonra config kernel içerisinde bu kexti göster. Ağ tercihlerinden servisleri sil ve yeniden başlat. Sistem açıldıktan sonra ağ tercihleri servislerden tekrar networkları ekle ve sonucu paylaş.
Hocam kexti sildim attım. Ama Çalışmadı Clover 4586 hocamO zaman Clover sürümüne bir bakar mısın? Final sürüm mü?
Clover için bir dene itlwm kexti silmeyi unutma. Ve sistem açılmazsa Clover ekranında kexti blokla öyle aç
Tanan hocamClover için farklı bir durum mevcut:
Hocam Bunu yaparsam High Sierra mı Açılmaz yoksa direk sistem bozulur mu ona göre yapmayı planlıyorumRisk ve sorumluluk sana ait olmak üzere bir yol deneyebiliriz: Terminal uygulamasıyla csrutil status durumunu paylaşalım.
csrutil status sonucunu paylaşalım.intel 5 ci nesillerde neden bazı problemlerhep cikiyorMerhaba Hocam High Sierra kurulu bir sistemim var. Heliport ile kullanıyorum ama başka. Yöntemi Varmıdır Diye sormak istedim Kaos hocam bu konuda tecrübeli olduğunuzu söyledi@mehmetyuksel
5. nesil sorun yok eğer Intel WIFI için diyorsan bu clover ve opencore ile alakalı bir durum.intel 5 ci nesillerde neden bazı problemlerhep cikiyor
High.Sierra.zip bu kexti clover kexts içerisine koyup dener misin?Hocam Bunu yaparsam High Sierra mı Açılmaz yoksa direk sistem bozulur mu ona göre yapmayı planlıyorum
Bu bilgisayar 6. nesil işleciintel 5 ci nesillerde neden bazı problemlerhep cikiyor
5. nesil sorun yok eğer Intel WIFI için diyorsan bu clover ve opencore ile alakalı bir durum.
High.Sierra.zip bu kexti clover kexts içerisine koyup dener misin?
Olmadı hocamTamam o dediğim kexti dene dönüş yap.
Hocam bunu atınca nolcaktır sistem bidaha açılmicakmı ? Yoksa high sierra mı açılmıcaktırO zaman https://github.com/OpenIntelWireless/itlwm/releases/download/v1.2.0-alpha/AirportItlwm-High_Sierra-v1.2.0-DEBUG-alpha-c2f2c51.zip bu kexti Hackintool araçlar kext yükleme kısmından L/E yoluna kur. Cloverden diğerlerini sil. (Not: Sorumluluk sana aittir).
Hocam system extension a mı yoksa başka yermi Libary extension olduğunu hatırladımBu sisteme zarar vermez ama High Sierra açılmayabilir.
Hocam Şansım tutu galiba çalıştı wifiBu sisteme zarar vermez ama High Sierra açılmayabilir.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.