WİFİ kartın nedir.Bilgisayarıma Hackintosh big sur yükledim ekran kartını falan tanıtmayı başardım fakat Wifi’mi bir türlü tanıtamadım wifi’i tanıtmaya çalışırken yanlışlıkla bluetooth u tanıttım sonra o da gitti şuan ne wifi ne de Bluetooth var yardımcı olabilir misiniz
Wifi kartım İntel dual band wirless-AC 3160WİFİ kartın nedir.
AirportItlwm_v1.3.0_stable_BigSur.kext.zip bu kexti denedinmi.Wifi kartım İntel dual band wirless-AC 3160
Denedik onu da üstadım o da olmadı diğer şu heliportu falan da denedim olmadıAirportItlwm_v1.3.0_stable_BigSur.kext.zip bu kexti denedinmi.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum artık başka yolu var mıdır ?Denedik onu da üstadım o da olmadı diğer şu heliportu falan da denedim olmadı
İşliyorum üstadım, hem OC klosörünün içindeki kexts klasörüne atıyorum hem de config.plist i opencore ile açıp kernel sekmesinin içine işliyorum ama olmuyor diğer kextleri de denedim olmadı maalesef. hatta hatta big suru yüklerken otomatik bir şekilde yüklenen intelMausi.kext mi izin vermiyor wifinin çalışmasına diye onu silip tekrar airporttlwm.kext i yükledim yine olmadı ayrıca bu intelmausi.kext i benim Bluetooth’u driverım galiba sadece bu kurulu olunca Bluetooth sorunsuz çalışıyor ama intelmausi.kext in yanına airportltlwm.kext i de kurunca bu sefer wifi ile beraber Bluetooth da çalışmıyorÇalışması gerekiyor üstad. Bir şeyleri eksik yapmadığınıza emin misiniz? Confiğe işliyor musunuz kexti?
Dediğiniz şekilde denedim şimdi tekrar ama yine de olmadı. Heliport u diger leri ile de denedim onda da olmamıştı.itlwm.kext ile HeliPort denediniz mi?
Bulamadım üstadım link atabilme şansınız var mı acaba bir de sadece bu airport’u mu kurayım, diğerlerini sileyim mi intelmausi falanAirportun yeni sürümü yayınlandı 2.0.0 beta sürümü. Onunla dener misiniz birde?
dostum sende bir gelişme var mı tanıtabildin mi?Yok üstadım bu da olmadı
Hangi kext'i kullanıyorsun airportitlwm mi yoksa itlwm mi ?benim wifi kartıda aynı monterey yüklü monterey versiyonunu indirirdim kaç defa denememe rağmen olmadı, Konu da yer alan bütün herşeyi bende denedim ama hiç bir şekilde çalışmadı. İntel Dual Band Wireless AC 3160 model uyumlu görünmesine rağmen hiç bir şekilde tanımıyor bilgisayar. Konu hakkında yapılabilecek farklı bir işlem var mıdır? @yusfklncc @montezuma @Ediko bilgisi olan var mı
dostum sende bir gelişme var mı tanıtabildin mi?
Açtığın konuda senden bir şey istenmiş ve daha dönmeden başka yerlerde aynı sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışmamalısın.benim wifi kartıda aynı monterey yüklü monterey versiyonunu indirirdim kaç defa denememe rağmen olmadı, Konu da yer alan bütün herşeyi bende denedim ama hiç bir şekilde çalışmadı. İntel Dual Band Wireless AC 3160 model uyumlu görünmesine rağmen hiç bir şekilde tanımıyor bilgisayar. Konu hakkında yapılabilecek farklı bir işlem var mıdır? @yusfklncc @montezuma @Ediko bilgisi olan var mı
dostum sende bir gelişme var mı tanıtabildin mi?
airportHangi kext'i kullanıyorsun airportitlwm mi yoksa itlwm mi ?
pardon da aynı wifi kartı olduğu için buradan belki çözüm bulunur diye yazdım bunun kime ne zararı var? hiç bir konu da çözüm üretemediğin gibi çözüm arayışında olan insanlara da engel olmasan keşke ? @yusfklncc ??Açtığın konuda senden bir şey istenmiş ve daha dönmeden başka yerlerde aynı sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışmamalısın.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.