İşlemcin desteklenen bir işlemci değil. Bunun için farklı bir işlemciye ait kimlik kullanılması gerekli. Ancak grafik kartını tanıtman mümkün görünmüyor. Yinede denemek istersen #16 mesajda paylaştığım config ile deneme yap.
grafik kartına ihtiyacım yok sadece ios telefonlarda yeni 13.2 sürümüne jailbreak yapmak için macOS sistemine ihtiyacım var
kolay gelsin ya böylemi yardımcı oluyorsunuz forumdaki kullanıcılara bi bakıverseydin ya
grafik kartına ihtiyacım yok sadece ios telefonlarda yeni 13.2 sürümüne jailbreak yapmak için macOS sistemine ihtiyacım var
kolay gelsin ya böylemi yardımcı oluyorsunuz forumdaki kullanıcılara bi bakıverseydin ya
Yazdığın mesajların neresinde yazıyor denediğin? Forum iletişimden yazdıysan yardım konularını bakmadan siliyorum. Farklı USB portlarını dene. BIOS legacy deneme yap. USB 2.0 portu kullan. BIOS ayarlarını doğru yaptığından emin ol.
kardeş herşeyi silip yeniden söyledigin şekilde tekar yapcam senden ricam benim bios bilgileri bu şekilde gerekli bios ayarlarını yaparken her ayara erişemiyorum yani bazıları mevcut olmuyor bunlar sistem den mi kaynaklı ve yapmazsek eğer macOS kurulumunda bi arızaya sebeb olur mu ? ilgilenirsen sevinirim
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.