iyi günler fazla anladığım söylenemez bu tarz şeylerden ama leptabımın işlemcisi intel pentium 2117u ayrıyetten bi ekran kartı bulunmuyor intel hd 2500 var arkadaşımla baya uğraşmalar sonucu maci kurduk ekran geldi ama driverları yükleyemedik bi türlü hani intel hd2500 ilemi alakalı acaba çöüznürlük baya düşük açıldı ve görsellik yoktu ekran kartı 3mb olarak görünüyor nasılyapabilirim kolay bi şekilde anlatabilirmisiniz, çok saolun şimdiden veya sistemime uyumlu intel HD2500 uyumlu macosx varmı varsa hangi sürüm ekran kartı nası tanıtabilirim çok acil lütfen yardım edermisiniz,.
an ihitbariyle araştırdım sanırım desteklemiyormuş hd2500 biraz baktım internette mountain lion yani iAtkos Ml2 eski olduğu için destekliyormuş sanırım nasıl yapabilirim acaba ekran kartını tanırımı lütfen bi yol gösterirmisiniz 2 gündür uğraşıyoruz arkadaşımla yapamadık
an ihitbariyle araştırdım sanırım desteklemiyormuş hd2500 biraz baktım internette mountain lion yani iAtkos Ml2 eski olduğu için destekliyormuş sanırım nasıl yapabilirim acaba ekran kartını tanırımı lütfen bi yol gösterirmisiniz 2 gündür uğraşıyoruz arkadaşımla yapamadık
- Laptop Modeli
- Asus x540lj
- Anakart Modeli
- Asus
- İşlemci Modeli
- İntel i5 5200u
- Grafik Kartı
- Gt920m
- Ses Kartı Modeli
- Realtel alc
- Ağ Aygıtları
- Atheros 9565