ÇÖZÜLDÜ Intel i7 8700 | Mojave Performans Sorunları

yigitrkz

APPRENTICE
1 Mar 2019
6
3
21
32
Ankara
Merhabalar,

İlk defa hackintosh kurulumu yapıyorum. Gerek buradaki gerek yabancı sitelerdeki kurulum bilgileriyle başarılı kurulum gerçekleştirdim. Sistemim sorunsuz bir şekilde açılıyor. Fakat bazen anlık takılmalar, donmalar yaşıyorum. Donmalar 30 saniye ile 1-2 dakika arasında değişiyor. Sonrasında kendiliğinden düzeliyor. Kullandığım Pro Tools, Cubase, Logic pro X gibi müzik programlarında takılma, donma sorunları daha da fazla. Ayrıca thunderbolt Apollo ses kartı kullanıyorum. Bazen bilgisayar thunderbolt adaptörünü görmüyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca görmeye başlıyor. Yardım ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Kullandığım sistem
Gigabyte z390 aorus pro anakart
Intel i7 8700 3.2 Ghz işlemci
24 GB ram
Gigabyte Titan Ridge Thunderbolt adaptörü
Radeon Rx 570 ekran kartı Ocli

Kurulumdan Sonra Yaptığım İşlemler

Kurulumdan sonra clover kurulumu ile usbsiz çalıştırmayı başardım. Bazı kextler çakışıyordu bunları düzelttim. Config dosyamı kendi bilgisayarıma göre düzenlemeye çalıştım. Usb portlarımda sorun vardı. Hackintool programıyla usb portlarını çalışır hale getirirdim. Artık hepsi çalışıyor.

Sistemim ve yaptığım işlemler bu şekilde. Belki gözden kaçırdığım ya da bilmediğim eksik yaptığım bir durumdan dolayı bu şekilde sorunla karşılaşıyorumdur. Config dosyam bi alt mesajda ektedir.

WeTransfer

Ek oluşturup atmayı beceremedim. Wetransfer üzerinden config dosyama ulaşabilirsiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Like
Tepkiler: montezuma

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

yigitrkz

APPRENTICE
1 Mar 2019
6
3
21
32
Ankara
Sistem kimliğini 19.2 ye çevirdim. Güç yönetimi yaparken Coffee Lake işlemci kullandığım için işlemcimi tanımadı terminal ekranında. İnternette bulduğum farklı ssdtPRGen dosyasıyla Güç yönetimi yaptım. Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Stabil bir şekilde çalışıyor. Ne donma ne de kasma yaşıyorum. Teşekkür ederim verdiğin cevaplar için.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler