Öncelikle yeniden güle güle kullanın

Siz konu açmadan önce Apple neden Intel işlemcileri bırakıyor konulu bir kaç makale okumuştum. Bunlardan birisini ekliyorum.
Ancak almadan önce bu tür araştırmalara sizin de göz attığınızı düşünüyorum. Tüm bu farklılıklara rağmen özellikle fiyat performans için alınabilir mi, evet alınabilir.
Aslında açtığınız konuyu görünce ki, bu yazacaklarım benim düşüncelerimdir ve belki de çok farklı bir yol haritası oluşacaktır; Sonoma yükleyebilen MBP'lara baktım. Yanılmıyorsam geriye doğru en son 2018 çıkışlı olanlar (Bir tek 2017 iMac Pro var) ve üzerinde Big Sur yüklü gelen bazı Mac'ler ki aldığınız model de dahil Sonoma güncellemesi yapabiliyor. Apple'ın win win politika geçmişine baktığımızda en fazla üç bilemediniz dört güncellemeye izin verip sonrasında yenisini al stratejisini sıklıkla görüyoruz. Şu an yıl 2019 ya da 2020 olsa sorun olmayacak en azından beş yıl kullanmak her şeyiyle kullanmaktır. Ancak yıl 2024 ve 2019 tarihli bir Mac için ya kalmadı ya da Sonoma'dan sonra yapılabilecek (olumlu düşünürsek

) bir güncelleme kaldı. Şöyle düşünülebilir; İyi de OCLP var. Bu yama yardımıyla güncelleme yapılabiliyor. Bu durumda ben de şöyle düşünüyorum; OCLP ile güncellenmiş bir Mac'in benim kullandığım Hack'ten ne farkı var?
Konu uzar gider

Bunları ya da bunlara yakın şeyler yazacağım için vaz geçmiştim.
Tekrar tekrar yazıyorum. Almışsınız güle güle kullanın.