Intel UHD Graphics 630 HDMI görüntü yansıtma

emresancar

APPRENTICE
3 Mar 2021
1
0
1
Merhabalar Monster Tulpar T5 laptopumda OpenCore Big Sur yükleme işlemi sonrası bütün donanımlarım çalışırken hdmi ile görüntüyü bir türlü alamıyorum ve halledemedim. Config dosyam ektedir.

Ekli dosyalar

yusufkaynar

PADAVAN
27 Ara 2020
102
67
101
Merhabalar Monster Tulpar T5 laptopumda OpenCore Big Sur yükleme işlemi sonrası bütün donanımlarım çalışırken hdmi ile görüntüyü bir türlü alamıyorum ve halledemedim. Config dosyam ektedir.
Hdmi harici ekran kartı üzerinden görüntü veriyorsa alamazsın. Dahili ekran kartına bağlı hdmi çıkışları görüntü verir. Aynı ekran kartı bende de var ne hdmi ne de typec üzerinden macos ile görüntü alınamıyor.
Bunu test etmek içinde windows yüklüyse 1660ti ti devre dışı bırak hala görüntü veren portun varsa big surda da o porttan görüntü alabilirsin. Ama 1660ti devre dışıyken hiç bir porttan görüntü alamıyorsan macos üzerinden de alamazsın.