Müzik iTunes çöktü. bana kopyasını upload edebilir misiniz?

mustafaokur

PADAVAN
2 Ara 2016
139
71
101
Ücretli Apple müzik abonesiyim. iPhone eklediğim müzikleri mac için tekrar eklemek zorunda kalıyorum. her iki cihazda da aynı App Store hesabı mevcut ve senkronize diye bişey yok. bu sebeple mac e indirdiğim müziklerin DRM kilitlerini kırınca iTunes çöktü ve kullanılamaz hale geldi. rica etsem Mojave son sürüm kullanan bir dostumuz iTunes i kopyalayıp upload edebilir mi?

iTunes yerleşik olarak Mojave update'in içinde gelmekte ve Mojave update indirdim fakat çalışmıyor. tek çözüm kopyalamak kaldı. çok fazla program ve ayar yüklü sıfırdan kurulum yapmak beniz üzecek maalesef

BootLoader
OC 0.6.4
Anakart Modeli
GA z170x Gaming 7
İşlemci Modeli
Intel i7 7700k
Grafik Kartı
Saphirre rx580 8gb
Ses Kartı Modeli
Ca0232
Ağ Aygıtları
Killer 2500
Disk ve RAM
Samsung 960 Pro M2 SSD - 16gb Kingston Predator 3000mhz

newtontr

APPRENTICE
17 Tem 2018
10
1
21
56
Sistem diskinizi silmeden üzerine yükleyin düzelir. Programlarınız etkilenmez. Bend de güncellme sonrası wifi ve ses hatası oluşunca üzerine kurulum yaptım düeldi. Deneyebilirsiniz bence.

speedstarrr

APPRENTICE
4 Eki 2019
47
15
21
O kadar zahmete girmeden önce manuel yöntemle bir itunes.app silip denermisiniz

terminali açın
sudo su diyin
şifre girip 5 defa cd .. yazıp enterlayın hdd ana dizine geliceksiniz
cl Applications/ enterlayın
rm -f iTunes.app diyip deneyin itunes silinmesi lazım tamamen sonra indirip elle kurun cd
Bazen drm olayında sadece eski versiyonlarda işe yarıyor bir kontrol edin

BootLoader
OpenCore
Anakart Modeli
X58
İşlemci Modeli
X5670
Grafik Kartı
Ati HD4350