Kali Linux Arayüz Nasıl Değiştirilir - Kali Linux Tema yükleme

orhjinal63

APPRENTICE
22 Mar 2021
10
1
21
merhaba arkadaşla ben laptop a kali linux kurdum ilk defa kullanıyorum menüde gezinirken yanlışlıkla bir sekmeye bastım ekran windows 10 oldu eski kalinin kendi arayüzüne döndürmeye çalıştım bi türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Kali Linux Gnome 3 masa üstü ortamı ile geldiğinden tema ve görünüm değişimleri gibi ayarlar için İnce Ayarlar uygulmasını Kali'ye ekleyin.
Tweaks (ince ayarlar) uygulamasını yüklemel için Terminali (uçbirim) açın ve aşağıdaki kodları sırasıyla çalıştırın.
Kod:
sudo apt install gnome-tweak-tool
sudo apt update
İnce ayrlar uygulamasını yükledikten sonra uygulamalar kısmından açıp GÖRÜNÜM kısmına gelin ve kali için varsayılan temayı belirleyin veya istediğiniz başka bir tema ekleyin.
Ekran Görüntüsü - 2021-03-31 22-05-16.png

Gnome masaüstü ortamı için Tema ve icon paketlerine aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz.
Genel anlamda linux arayüzleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki rehbere bakın.

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

orhjinal63

APPRENTICE
22 Mar 2021
10
1
21
eyvallah teşekkür ederim
birinci kodu yazdım terminal 3 madde sıraladı ondan sonra ikinci kodu yazmaya çalışınca klavye yazmıyor bu sefer
2 kodu da yazdım ince ayarlar menüsü çıkmadı

Ekli dosyalar

Son düzenleme: