Catalina’dan Mojave’ye dönmek zorunda kaldım Adobe Cs6’yı kullanamadığım için. Kurulum yaptım her şey güzeldi. Etherneti sökmüştüm internet bi daha gelmedi. Tekrar kurmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Bir türlü geçemedim bu ekranı
bilgisayarı kullanırken kilitlendi ve açamadım tekrar. baya denedim açılmadı. elma çok geç doluyor ve açılmıyor. kurmayı denedim tekrar. Kurulum ekranına gelemiyorum yine, Elma doluyor sonuna kadar fakat kalıyor orada
Ekran kartı ile ilgili bir problem yaşıyorsun muhtemelen. Boot parametrelerine "-v debug=0x100 dart=0 nv_disable=1" komutları ile tekrar deneyip sonucu paylaş.
Ekran kartı ile ilgili bir problem yaşıyorsun muhtemelen. Boot parametrelerine "-v debug=0x100 dart=0 nv_disable=1" komutları ile tekrar deneyip sonucu paylaş.
2K kullanmak istiyorum herhangi bir optimizasyon sorunu olmaz di mi? Hocam bir de size bu konuda bir soru sormuştum. Pek bilgim yok rica etsem bakabilir misiniz?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.