Usb ile diskime kurdum daha sonra yeniden başlatıldı ve diske kurduğum yerden maci başlatmayı seçtim ve bu şekilde kaldı
Ekli dosyalar
-
509 KB Görüntüleme: 244
Nasıl ekleyeceğimSisteminiz nedir? Sistem bileşenlerinizi mutlaka imzanıza eklemelisiniz.
Nasıl ekleyeceğim
Sistemim bu şekilde
İntel HD Graphics 3000
Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz
4 GB Ram
250 Gb ssd
qualcomm atheros ar8151 pci-e gigabit ethernet controller
qualcomm atheros ar9285 wireless
anakart pegatron a15
Ekledim şimdi napacağım
Evet nvidia gt520m de bulunuyorLaptop Optimus özellikli midir. Harici bir grafik kartı da var mı?
Komutu nereye yazayımnv_disable=1 komutuyla açın.
Komutu nereye yazayım
Boot Argsda nv_disable=1 miş zaten hocamKurulum yaparken en başta Clover ekranında ayarlar kısmına gelip nv_disable=1 yazan yere tick koymanız lazım
Ekli dosyayı görüntüle 38498
Deneyeyim hocam ne yapacağım ulaşıncaEfi içerisindeki config.pliste ulaşma şansınız var mı? Ekran kartı hatası veriyor. İntel Hd 3000 tanıtılmadığından olabilir.
Dosya ekle ile gönderebilir misin? Bir bakalım neler girilmiş.
Laptop markası ne bu arada?
Bir başka yol aşağıdaki sayfadan kurulum sonrası adlı klasörü indirin içerisinde HD3000 config.plisti var. Adını config.plist olara değiştirip efi içerisindeki ile değiştirin (önce yedekleyin)
Kurulum sonrası araçlar - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Kurulum sonrası araçlar klasörünü yanlışlıkla silmişim. Rica etsem birisi atabilir mi?osxinfo.net
Laptopumun markası casper dediğinizi deneyeceğimhangi dosyayı size göndereyim tam olarak anlamadım yalnızDosya ekle ile gönderebilir misin? Bir bakalım neler girilmiş.
Laptop markası ne bu arada?
Bir başka yol aşağıdaki sayfadan kurulum sonrası adlı klasörü indirin içerisinde HD3000 config.plisti var. Adını config.plist olara değiştirip efi içerisindeki ile değiştirin (önce yedekleyin)
Kurulum sonrası araçlar - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Kurulum sonrası araçlar klasörünü yanlışlıkla silmişim. Rica etsem birisi atabilir mi?osxinfo.net
Laptopumun markası casper dediğinizi deneyeceğimhangi dosyayı size göndereyim tam olarak anlamadım yalnız
Buyrun hocamUSB içindeki EFİ klasörünün içinde Clover klasörü var, onun içinde ''config.plist'' isminde bir dosya olmalı onu dosya olarak buraya yükler misin?
Yükledikten sonra o dosyayı bir yere yedekle. Ekte verdiğim dosyayı EFİ/CLOVER içine atıp yüklemeyi tekrar dene. Yani attığım dosyayı Clover klasörüne atıp yüklemeyi tekrar dene.
Ekteki dosya strangerone'nun verdiği linkteki HD3000 configi.
Tekrardan boot etmek için girdiğimde kurulu olan diski göremiyorum hocam sadece boot macOS Install from HS_10136 yazıyor başka seçenek olması lazımdıVerilen dosyayı Efi/Clover yolunu takip ederek Clover içerisinde var olan config.plist ile değiştirip deneyin.
Unutmayın adı config.plist olacak.
Tamam bakıyorum.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.