Merhaba arkadaslar. Sistemim ;
Anakart P7H55M-Lx
İslemci : Xeon x3470
Ekran karti : Rx460 Oem
240 GB Sandisk Ssd
Halihazirda sistemimde İde modda kurulmus win10 var.
Biosdan achi moda alip, paragondan ayirdigim 40gb lik alana mojaveyi kurmaya basladim
Ortalama 1 saat de biten kurulumun ardindan sistem acildi Fakat Asiri kasma ve donmalar, Ses driveri gormemesi, Wifi driveri icin tplinkden indirdigim Driveri kuramamak, Cloverbootloaderi legacy bios icin dogru secmeme ragmen hata vermesi gibi tonla hata ile karsi karsiyayim.
Bu hatalar Halihazirda ide modda kurulmus bir windows oldugu icin mi var ? Ssd yi komple sifirdan mi kurmam lazim ?
Mojave rawini yazdirip, kextleri hic ellemeden kurdum.
Orjinalde tek config dosyasi vardi ona da dokunmadim.
Ucretli de olsa destek beklemekteyim. Tesekkurler
(Tekrar ide moda alip windowsu acabiliyorum. Win de hicbir takilma donma vs. Sorun yok)
Anakart P7H55M-Lx
İslemci : Xeon x3470
Ekran karti : Rx460 Oem
240 GB Sandisk Ssd
Halihazirda sistemimde İde modda kurulmus win10 var.
Biosdan achi moda alip, paragondan ayirdigim 40gb lik alana mojaveyi kurmaya basladim
Ortalama 1 saat de biten kurulumun ardindan sistem acildi Fakat Asiri kasma ve donmalar, Ses driveri gormemesi, Wifi driveri icin tplinkden indirdigim Driveri kuramamak, Cloverbootloaderi legacy bios icin dogru secmeme ragmen hata vermesi gibi tonla hata ile karsi karsiyayim.
Bu hatalar Halihazirda ide modda kurulmus bir windows oldugu icin mi var ? Ssd yi komple sifirdan mi kurmam lazim ?
Mojave rawini yazdirip, kextleri hic ellemeden kurdum.
Orjinalde tek config dosyasi vardi ona da dokunmadim.
Ucretli de olsa destek beklemekteyim. Tesekkurler
(Tekrar ide moda alip windowsu acabiliyorum. Win de hicbir takilma donma vs. Sorun yok)
- BootLoader
- OpenCore 6.6
- Anakart Modeli
- Msi B450M Pro Vdh-Max
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 5 2600
- Grafik Kartı
- Gigabyte Aorus RX580 4GB
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC892
- Ağ Aygıtları
- RT8111
- Disk ve RAM
- 256GB M2Ssd (Windows 10) & 256 GB SSD (MacOS BigSur) & 2TB HDD & 16GB DDR4 3200MHZ