Merhabalar, arkadaşlar daha öncede Catalina kurmak istemiştim ama kuramayıp vazgeçmiştim bugün yine Mojave kurmak istediğimde aynı hatayı almaktayım. USB den kurulum yapmaya çalıştığımda bu ekranı geçemiyorum baya araştırdım bir kaç kişi aynı Anakart üzerinden sorunsuz kurulum gerçekleştirmiş konudaki Bios ayalarını denedim olmadı onların Bios ayarlarını uygulayıp denedim ama yine de nafile.
Bu arkadaşların ayarlarını denedim ama yine de randomseed ekranını geçemedim yardımcı olursanız çok çok memnun olurum.
Reddit konusu 1
Reddit konusu 2
Sistem özelliklerim:
Asus Tuf Gaming Z490-Plus
i5 10600
16 GB Ram
500GB SSD windows yanına bölüntü oluşturup kurmak istedim ama kurulum ekranını göremedim henüz
RTX 2070 Super nvidia desteği olmadığını bildiğim için harici RX 590 kart mevcut elimde ikisinide denedim ama yinede geçemedim en son kartları söküp anakart gpu ile denedim yine olmadı.
Ekran görüntüsü : Screenshot
Ek olarak ekleme istedim ama dosya boyutu büyük dediği için başka siteye upload ettim.
Bu arkadaşların ayarlarını denedim ama yine de randomseed ekranını geçemedim yardımcı olursanız çok çok memnun olurum.
Reddit konusu 1
Reddit konusu 2
Sistem özelliklerim:
Asus Tuf Gaming Z490-Plus
i5 10600
16 GB Ram
500GB SSD windows yanına bölüntü oluşturup kurmak istedim ama kurulum ekranını göremedim henüz
RTX 2070 Super nvidia desteği olmadığını bildiğim için harici RX 590 kart mevcut elimde ikisinide denedim ama yinede geçemedim en son kartları söküp anakart gpu ile denedim yine olmadı.
Ekran görüntüsü : Screenshot
Ek olarak ekleme istedim ama dosya boyutu büyük dediği için başka siteye upload ettim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Anakart Modeli
- Asus TUF Gaming Z490-PLUS
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 10600
- Grafik Kartı
- RTX 2070 SUPER
- Disk ve RAM
- 500GB SSD & 1TB HDD & 16GB DDR4 3600MHZ