ÇÖZÜLDÜ Lenova ThinkPad T13 High Sierra Kurulum Sorunu

• Konuyu başlatan wtc
  • Başlangıç tarihi
W

wtc

Guest
efe dosyasını yükleyemedim dosya büyük diyip durdu bende mega ya yükledin config dosyamda sorunlar olduğunu düşünüyorum ve ses kartı çalışmıyor bunun dışında herşey düzgün

Bu EFI ile deneme yap hackintool ses kısmını paylaş. Ses için ayar yapıcam configde
EFI

Kextleri güncelledim opencore güncelledim mb ını azaltmak için opencore görsel paketini atmadım.
Sunrise Point-LP SMBus
sunrise Point-LP Thermal subsystem
Ethernet Connection (4) I219-LM
Bunlar tanıdımı bak birde bunların kextinide ekledim.
Eğer panic verirse voodooSmbus kext yüzündendir. Sileriz panic verirse

Moderatörün son düzenlenenleri:
W

wtc

Guest
denedim ve sorunsuz bir şekilde açıldı ses kartım Realtek ALC298 0X80869D71 olarak geçiyor ses sekmesinde

W

wtc

Guest
evet çalıştı bakıp cevap verdim yazmayı unutmuşum kusura bakma hepsinde evet yazıyor

W

wtc

Guest
tamamdır ne yapmam gerekiyor şuan :D ve sistem güncelleme yapmamı söylüyor yazılım güncellemesi ayarlardan yapmalımıyım

W

wtc

Guest
Ses için attığım EFI ye bu configi at
tamamdır ne yapmam gerekiyor şuan :D ve sistem güncelleme yapmamı söylüyor yazılım güncellemesi ayarlardan yapmalımıyım
Yapabilirsin ama şuan şu configi dene ses geliyormu bak mikrofunu da test etmeyi unutma attığım EFI ye at bu configi .

Ekli dosyalar

W

wtc

Guest
ses ve mikrofon da sorunsuz çalışıyor şuan fakat bişey dikkatimi çekti ekranı kapattığımda uykuya geçmiyor neden sizce

W

wtc

Guest
ses ve mikrofon da sorunsuz çalışıyor şuan fakat bişey dikkatimi çekti ekranı kapattığımda uykuya geçmiyor neden sizce
Ses layout id miz 3 müş bunuda öğrenmiş olduk. Uyku hackintosh da sıkınıtılı ama çözümü var update yapabilirsiniz. USB siz boot edebiliyormusunuz attığım EFI yle ?

W

wtc

Guest
evet usb olmadan boot ediyorum hiç takmadım neyin update i yapabiliyorsam yapıyım

W

wtc

Guest
hmm o tamam başka bir sorunum kalmadı uzaman herşey için çok teşekkür ederim siz olmasanız windowsu geri kurmayı düşünüyorum :)
güncelliyorum uzaman ben şimdi çalışıyomu bilmiyorum açıp kapaya biliyorum

W

wtc

Guest
hmm o tamam başka bir sorunum kalmadı uzaman herşey için çok teşekkür ederim siz olmasanız windowsu geri kurmayı düşünüyorum :)
Daha başlangıçtı bu bluettoh çalışıyormu birde çalışmıyorsa onuda bi çalıştıralım icloud u hemen girmeyin cihaza şu rehberi uygulayın sonra girin
Rehber
Birde güç yönetimi yapıcaz uyku sorununu çözebilir.

W

wtc

Guest
BT çalışmıyor sanırım telefonumu görmedi sadece açık ve kapalı gözükyo tamam nasıl yapıcaz

W

wtc

Guest
ikisinide denedim ikiside sorunsuz çalıştı bluetot geldi. bilgisayar başlatılırken sol üstte bir yazı çıkmaya başladı OCS:Noschema for appleEvent at 3 inden content protokol overrides diye

W

wtc

Guest
ikisinide denedim ikiside sorunsuz çalıştı bluetot geldi. bilgisayar başlatılırken sol üstte bir yazı çıkmaya başladı OCS:Noschema for appleEvent at 3 inden content protokol overrides diye
O sıkınıt değil config sürümü düşük diye ama sıkıntı yaşamayız config sürümü 6.7 opencore sürümü 6.8 -v kapayınca gözükmez o.

W

wtc

Guest
hmm tamam siz öyle diyosanız bide sanırım güç yönetimi kaldı o nasıl olucak