Lenovo Flex 14 için uygun sürüm önerisi?

yucebaris46

APPRENTICE
3 Kas 2018
2
0
1
34
z2iw12ZKubUt0pWDiZgILoW2ChzmWyUu.jpeg

• Sistem: Lenovo Flex 14 + bootloader (Clover)
  • CPU: i3-4010U/H8x-P8x
  • Grafik: HD4400, 1366x768 + Nvidia GT 720M
Merhaba, ofis işlerim için kullandığım bilgisayarıma hangi sürümü yüklememi önerirsiniz? Çok önceden bir denememde High Sierra yüklemiş ve Attempting system restart...MACH Reboot hatası almıştım. Ama sonrasında çok uğraşmadığım için devamını getirmemiştim. Şimdi yeniden denemeden önce hangi sürümü ilk önce denememi önerirsiniz? Bir sormak istedim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
  • Aslında Mojave bile denenebilir. Tek sorun; dokunmatik panele sahip cihazlar, biraz daha ızdırap olabiliyor.
  • Touch opsiyonunu kullanma durumun zaten şanstan ibaret. Nvidia GT720M'i kullanamazsın ama HD4400 yeterli olacaktır
  • Kurulum esnasında yaşayacağın sorunları, altta vereceğim rehberlerden yola çıkarak bulmaya çalışabilirsin. İsimlerine takılma, bilgi değerlidir. Ne kadar çok bilirsen, o kadar az hata yaşarsın :)
  • Bu sistemde macOS mojave olmaması için herhangi bir sebep göremiyorum, o sebeple azim ve iradeyle devam et, yılma :)
  1. macOS Mojave Olası Sorunlar / Değişiklikler / Çözümler | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
  2. Hackintosh Laptop Uyumluluğu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
  3. Adım adım MacOS Hackintosh Kurulum Rehberi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
  4. Sierra Kurulumda Olası Sorunlar ve Çözümleri | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
  5. Hackintosh kuracakların bilmesi gereken temel kaideler | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz

yucebaris46

APPRENTICE
3 Kas 2018
2
0
1
34
Anladım, teşekkür ederim... Biraz forumda gezinmelerim sonucu, bu bilgisayar içindeki Intel Wireless-N 7260'ın galiba OSX desteğinin olmadığını anlıyorum. Hiçbir Intel wifi kartların bu sistemlere desteği yok sanırsam...

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440