Merhabalar,
İmzada belirtilen sistemimde şuan sorunsuz çalışan catalina mevcut.
Forumda yanınlanan imaj ve efi (OpenCore 0.7.4 Created by yusfklncc ) ile ivybridge config ile kuruluma başlamak istedim.
İlk olarak macos platform hatası verdi çünkü bu configteki SMBİOS monterey için eskiydi bu sefer SMBİOS MAcbookpro11,4 yaptım.
Not support platform hatasını geçtim.
Şuan -v komutunun yazıları hatasız bir şekilde akıyor ve fotoğrafta belirttiğim ekranda kalıyorum 10-15 dk yakın bekledim , farklı flash denedim , usb portların tümünü 3.0 ve 2.0 olmak üzere denedim fakat sorun hep aynı o takılı kalmış olduğum sayfa kurulumun en başındaki dil seçme sayfanında bir önceki bölümdür.
Config / NVRAM içinde -lilubetaall ekleyerekte denedim sonuç aynı.
Flash içerisindeki günlük dosyasına baktığımda acpi ile ilgili hata verdiği yazıyor günlük dosyasıda ektedir.
Kurulumumu tamamlamam konusunda desteğinizi rica ediyorum.
Kullanmakta olduğum config ektedir.
İmzada belirtilen sistemimde şuan sorunsuz çalışan catalina mevcut.
Forumda yanınlanan imaj ve efi (OpenCore 0.7.4 Created by yusfklncc ) ile ivybridge config ile kuruluma başlamak istedim.
İlk olarak macos platform hatası verdi çünkü bu configteki SMBİOS monterey için eskiydi bu sefer SMBİOS MAcbookpro11,4 yaptım.
Not support platform hatasını geçtim.
Şuan -v komutunun yazıları hatasız bir şekilde akıyor ve fotoğrafta belirttiğim ekranda kalıyorum 10-15 dk yakın bekledim , farklı flash denedim , usb portların tümünü 3.0 ve 2.0 olmak üzere denedim fakat sorun hep aynı o takılı kalmış olduğum sayfa kurulumun en başındaki dil seçme sayfanında bir önceki bölümdür.
Config / NVRAM içinde -lilubetaall ekleyerekte denedim sonuç aynı.
Flash içerisindeki günlük dosyasına baktığımda acpi ile ilgili hata verdiği yazıyor günlük dosyasıda ektedir.
Kurulumumu tamamlamam konusunda desteğinizi rica ediyorum.
Kullanmakta olduğum config ektedir.
Ekli dosyalar
-
1.4 MB Görüntüleme: 282
-
256 KB Görüntüleme: 257
-
20.4 KB Görüntüleme: 227
Son düzenleme:
- BootLoader
- Opencore 0.6.7
- Laptop Modeli