Bugün yeni bir sorun daha keşfettim. Sistem tercihlerine girip yazıcı ekle deyince kablosuz yazıcıyı görüyor, listeye ekliyorum yazıcıyı ama bir şey yazdırmak isteyince yazıcı aranıyor diyor. İnternetten indirdiğim yazıcı driverleri hiç görmüyor yazıcıyı. Cd ile deneyince gözüküyor, bağlan deyince sorun çıkıyor ve bağlanmıyor. Cd driverini kullanarak kablo ile bağlamayı denedim ve oldu ama kablosuz çalışması lazım. Yazıcı baya büyük bilgisayar masasında ona yer yok ve her kullanacağımda taşıyamam, zaten taşımaya uygun değil ve yazıcıyı çok sık kullanıyorum. Yazıcı ağa wps ile bağlanıyor bilgisayar kablo ile sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?Aşağıdaki rehberden bir ürün seçebilirsin.
![]()
2019 Hackintosh Uyumlu Uyumsuz Wi-Fi Kartların Listesi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bu listede Catalina dahil olmak üzere Hackintosh uyumlu ve uyumsuz Wİ-Fi kartlarını bulabilirsiniz. Liste size uyumlu kart araştırırken yardımcı olacaktır. Kısaltmalar: Si: Sierra HS: High Sierra Mj: Mojave Ca: Catalina Y: EVET N: HAYIR OOB: (Out of Box) Yerleşik tanınan. Donanım hiç bir kext...osxinfo.net
- Laptop Modeli
- Lenovo Ideacentre 300-20ISH
- Anakart Modeli
- Lenovo 30C7
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-6400 2.7G 4C
- Grafik Kartı
- NV GeForce GT730
- Ağ Aygıtları
- CMB,LTN,8821AE
- Disk ve RAM
- HDD 1TB & 12GB DDR4 2133MHz