Nvidia ekran kartımın sıkıntısı var mavi ekran veriyor . Direkt windowstan gecicegim. Wi-fi de bu olmasi gerekiyor. Sistemim; Üretici & Model: Lenovo Ideapad 100-15IBDSistemin genel olarak macOS destekliyor. Cihazın Optimus bir cihaz ise Nvidia ekran kartını hiçbir macOS sürümünde kullanamazsın sadece dahili İntel ekran kartını kullanabilirsin ve bu durumda istediğin herhangi bir macOS sürümünü yüklemeyi deneyebilirsin. Eğer cihazın Optimus değil ise ve sadece Nvidia ekran kartını kullanma özelliğin bios üzerinden açılıyor ise bu durumda Nvidia ekran kartını kullanabilirsin ama en güncel olarak macOS High Sierra yüklemesi deneyebilirsin. Cihazının teknolojisine göre ilgili imaj konusu içerisindeki bilgilere göre kurulum deneyebilirisn. Wifi kartın ile ilgili bilgi vermemişsin bu yüzden wifi kartın ile ilgili bilgi veremeyeceğim.
Sorun yaşadığın noktalarda forumda sıkı bir arama yapıp çözüm bulmaya çalış eğer çözüm bulamazsan ilgili kategoride sorunun ile ilgili konu açarsan ben yada arkadaşlarım yardımcı olacaktır.
Benim hiç bir bilgim yokta config felan kextler nasıl ayarlıyacağım? bir video felan varmıdır?Ethernet kartın çalışacak sadece kablosuz kullanamayacaksın harici USB WiFi alabilir yada uyumlu bir kart alıp kullanabilirsin wifi.
Hangi configi seçecegim baya laptop configi var hangisi?Sistemin genel olarak macOS destekliyor. Cihazın Optimus bir cihaz ise Nvidia ekran kartını hiçbir macOS sürümünde kullanamazsın sadece dahili İntel ekran kartını kullanabilirsin ve bu durumda istediğin herhangi bir macOS sürümünü yüklemeyi deneyebilirsin. Eğer cihazın Optimus değil ise ve sadece Nvidia ekran kartını kullanma özelliğin bios üzerinden açılıyor ise bu durumda Nvidia ekran kartını kullanabilirsin ama en güncel olarak macOS High Sierra yüklemesi deneyebilirsin. Cihazının teknolojisine göre ilgili imaj konusu içerisindeki bilgilere göre kurulum deneyebilirisn. Wifi kartın ile ilgili bilgi vermemişsin bu yüzden wifi kartın ile ilgili bilgi veremeyeceğim.
Sorun yaşadığın noktalarda forumda sıkı bir arama yapıp çözüm bulmaya çalış eğer çözüm bulamazsan ilgili kategoride sorunun ile ilgili konu açarsan ben yada arkadaşlarım yardımcı olacaktır.
5.nesil hangisini seçeceğim?İşlemci nesline göre seçim yapacaksın.
Haswell yaptim ama applekey error da kaldı bende kapattim![]()
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
Yanlış configtenmi Applekey hatasiHaswell yaptim ama applekey error da kaldı bende kapattim
Evet.Yanlış configtenmi Applekey hatasi
Windows yanına kurulurmu?Sana gönderdiğim sayfada ben hasswell yazısı göremedim.
Broadwell olmasın o sakın.
Evet.
Yine aynı error yazıyor. AppleKeyStore operation failed yaziyorCatalina ve Big Sur windows yanına kurulmaz. Bana kalsa hiçbir sistem windows yanına kurulmamalı.
macos ana sistem olarak kurulmalı eğer çok ihtiyaç var ise windows ikincil olarak kurulmalı.
Paylaşmak istiyorum boyutu fazla diyor oyuzden burdan atabiliyorum.OpenCore Boot menüde NVRAM resetlemeyi dene ek olarak hata görseli paylaş.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.