OP Core Simplify ile oluşturup, USBToolBox ile mapping yaptığım em emeği göz nuru EFI'm ile forumdaki sequoia imajını boot etmeğe çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.
Fakat yine forumdan saygıdeğer strangerone hocamın paylaştığı EFI ile boot edebiliyorum. Kurulum denemedim bazı dosyaları yedeklemem gerektiğinden.
osxinfo.net
Merak ettiğim şey benim EFI'deki sorun nedir acaba? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
İlgili hata;
Hata aldığım efi;
Fakat yine forumdan saygıdeğer strangerone hocamın paylaştığı EFI ile boot edebiliyorum. Kurulum denemedim bazı dosyaları yedeklemem gerektiğinden.
[Başarılı Kurulum] Monterey / Lenovo Ideapad 3 15IML05 - Opencore 0.7.9 - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bir çok uğraş deneme ve araştırma sonucu sisteme Monterey kurulumunu tamamladım. Bu siteden de yardım ve destek aldığım zamanlar oldu ve hala yardım almaya da devam ediyorum. Bu konuda site yönetimine, bilgilerini paylaşanlara teşekkür ediyorum.Ben de aynı sisteme sahip olanların faydalanması...
Merak ettiğim şey benim EFI'deki sorun nedir acaba? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
İlgili hata;
Hata aldığım efi;