Merhabalar değerli arkadaşlar.
osxinfo.net
yukarıdaki linki takip ederek (kullandıgım bilgisayarın modeliyle aynı oldugu için) kurulumu yaptım fakat. son ayarları yani sistem dosyalarını yükledikten sonra yeniden başladıktan sonra boot ile flash belliği seçip devam ettikten sonra kurulum yaptıgım hdd yi seçtikten sonra kurulum ekranı bir türlü gelmiyor sürekli bilgisayarı yeniden başlatıyor. sorunun nedenini anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
[Başarılı Kurulum] Lenovo Ideapad 510-15IKB | MacOs Sierra 10.12.6 - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
(BAŞARILI KURULUM) LENOVO İDEPAD 510 - 15IKB “MAC OS SİERRA 10.12.6” Destekleri ile kurulumda bana çok yardımcı olan @oguzhantasdemir ve @montezuma Ayrıca Teşekkür Ediyorum... Evet Arkadaşlar bu cihaz için kurulum rehberini takip ederek sizlerde başarılı kurulum gerçekleştirebilirsiniz...
yukarıdaki linki takip ederek (kullandıgım bilgisayarın modeliyle aynı oldugu için) kurulumu yaptım fakat. son ayarları yani sistem dosyalarını yükledikten sonra yeniden başladıktan sonra boot ile flash belliği seçip devam ettikten sonra kurulum yaptıgım hdd yi seçtikten sonra kurulum ekranı bir türlü gelmiyor sürekli bilgisayarı yeniden başlatıyor. sorunun nedenini anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.