Öncelikle merhabalar herkese MacOS serüvenime @KaoS hocamın youtube videolarıyla paralel çok güzel ilerliyorum. Windows kurulumunu da sorunsuz bir şekilde yaptım. Kendi sistemime özgü config oluşturmasını da yine kaos hocamın video rehberi ile yaptım. Şuan sorun yaşadığım kısım ekran kartı çok fazla şey denedim. İmaj içerisinde bulunan configler ile deneme yaptım sonuç alamadım. Hackingtool ile bir çok yama denemesi gerçekleştirdim yine sonuç alamadım maalesef. Umuyorum burda siz değerli üstadlar ile bu sorunu aşacağım çünkü isyan noktasına geldim.
Sorunum şu yama yapıyorum başarılı bir şekilde boot ediyorum ancak verbose de komutlar aktıktan sonra parola ekranını göremiyorum ekran kararıyor sistem çalışmaya devaam ediyor yalnız. sistem özelliklerim ve config dosyam ve kurulu kextler aşağıda belirtilmiştir.
Sistem özellikleri
İşlemci: i5 8265u whiskey lake
Ram: 12 gb
onboard gpu: İntel UHD 620
harici gpu: MX110
Ssd: Nvme m2 ssd
Kurulu Kextler
-AppleALC.kext
-FakeSMC.kext
-IntelBluetoothFirmware.kext
-Lilu.kext
-RealtekRTL8111.kext
-USBInjectAll.kext
-VoodooPS2Controller.kext
-WhateverGreen.kext
Sorunum şu yama yapıyorum başarılı bir şekilde boot ediyorum ancak verbose de komutlar aktıktan sonra parola ekranını göremiyorum ekran kararıyor sistem çalışmaya devaam ediyor yalnız. sistem özelliklerim ve config dosyam ve kurulu kextler aşağıda belirtilmiştir.
Sistem özellikleri
İşlemci: i5 8265u whiskey lake
Ram: 12 gb
onboard gpu: İntel UHD 620
harici gpu: MX110
Ssd: Nvme m2 ssd
Kurulu Kextler
-AppleALC.kext
-FakeSMC.kext
-IntelBluetoothFirmware.kext
-Lilu.kext
-RealtekRTL8111.kext