- Sistem: Lenovo Thinkpad T430
- CPU: i5 - 3320M / HM76
- Grafik: Intel HD Graphics 4000
Merhaba, MacOS Mojave 10.14.6 AMD & Intel Kurulum İmajı bu konuda yer alan osxinfo10146.raw.zip adlı imaj dosyasını ve balenaEtcher isimli programı indirip, 16 GB'lık Toshiba USB diskime başarılı bir şekilde yazdırdım. Lenovo Thinkpad T430 için uygun olduğunu düşündüğüm config.plist dosyasını ekledim. (Kurulumdan sonra USB diskin içinde bulunan => "F:\KURULUM VE SONRASI DOSYALAR\Config Dosyaları\Intel Laptop Config dosyaları\config_HD4000_1600x900.plist" config dosyası ile değiştirdim.) BIOS ayarlarımı varsayılan ayarlara çekip "UEFI/Legacy Boot" seçeneğini "UEFI Only" yaptım. USB disk ile boot edip aşağıdaki 1. resim ekranına ulaştım. Devam edip kurulama başlamak istediğimde cihaz siyah ekranda kalıyor ve hiç birşey olmuyor. BIOS ayarlarımdan "UEFI/Legacy Boot" seçeneğini "Legacy Only" yapıp, kuruluma geçtiğimde ise önce 2. resim geliyor. Apple logosu çıkıyor. Yükleme barı dolarken Apple logosu kayboluyor ve o şekilde kalıyor. Bunun sebebi nedir? Bu arada imaj dosyasını Flash diske yazdırdıktan sonra => "F:\EFI\CLOVER\drivers32UEFI" klasörünün içinde hiç bir dosya olmadığını fark ettim.
Bu kısımda bir yanlışlık yapmışım. Sistem bilgisi bu şekilde olucak. Yonga setini bilmiyorum.
CPU: i5 - 3320M / None
1. Resim:
2. Resim:
3. Resim:
Moderatörün son düzenlenenleri: