Lenovo Y50-70 Hackintosh Sürümü Tavsiyesi

Marmeladov

APPRENTICE
2 Ocak 2021
4
1
21
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi sistemim ile en uyumlu Hackintosh sürümünü aramaktayım. Tek hdd üzerinde Windows 10 ve Hackintosh dual boot yapmayı planlıyorum. Daha önce forumdaki şu konuyu izleyerek macOS High Sierra 10.13.6 Güncel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu High Sierra kurdum. Kurulumda hiçbir sıkıntı çıkmazken clover bootu ayarlayamadığım için başarılı olamadım. Bu konuda tavsiye edeceğiniz Hackintosh sürümlerini ve önereceğiniz güncel bir dual boot rehberi varsa paylaşırsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkürler.

Sistemimin özellikleri

Üretici & Model:LENOVO Y50-70
Detaylı CPU modeli: Intel Core i7 4710HQ
Grafik Aygıtları: HD Grafics 4600 / Nvidia GeForce GTX 4800M
Ağ Aygıtları: Broadcom 802.11ac Network Adapter / Realtek PCIe GBE Family Controller
Disk ve Ram: 1TB / 16GB DDR3 800Mhz

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Aradığın gibi bir rehber ve EFI var.
BigSur'u kurmak için PRE-EFI kullanın.
Kurulumdan sonra POST-EFI kullanın.
Nasıl dual boot yaptığını da paylaşmış.

Dual boot için reber videodan gösterdiğim dk sonrasını izleyerek ilerleyebiirsin. Zaten hazır EFI olan bağlantıda da dual boot gösterilmiş.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

Marmeladov

APPRENTICE
2 Ocak 2021
4
1
21
Aradığın gibi bir rehber ve EFI var.

BigSur'u kurmak için PRE-EFI kullanın.
Kurulumdan sonra POST-EFI kullanın.
Nasıl dual boot yaptığını da paylaşmış.

Dual boot için reber videodan gösterdiğim dk sonrasını izleyerek ilerleyebiirsin. Zaten hazır EFI olan bağlantıda da dual boot gösterilmiş.

Her şey için teşekkürler sayenizde başarılı bir kurulum yaptım. Ancak kablosuz bağlantıda sorun yaşıyorum bunun bir çözümü var mıdır? Tekrar teşekkürler.

• Like
Tepkiler: kindo

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Her şey için teşekkürler sayenizde başarılı bir kurulum yaptım. Ancak kablosuz bağlantıda sorun yaşıyorum bunun bir çözümü var mıdır? Tekrar teşekkürler.
Wi-Fi aygıtının modeli nedir? Eğer Intel ise;

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Marmeladov

APPRENTICE
2 Ocak 2021
4
1
21
Wi-Fi aygıtının modeli nedir? Eğer Intel ise;
Teşekkürler sayenizde wirelessi de tanıttım. Son bir sorum olacaktı windows kullanırken Dolby sayesinde ses oldukça iyi geliyordu Big Sur'da da sesi aynı kalitede çalıştırmanın bir yolu var mı?

caneragkaya

APPRENTICE
2 Ara 2017
8
0
1
30
Teşekkürler sayenizde wirelessi de tanıttım. Son bir sorum olacaktı windows kullanırken Dolby sayesinde ses oldukça iyi geliyordu Big Sur'da da sesi aynı kalitede çalıştırmanın bir yolu var mı?
Boom 3D diye ücretli bir uygulama var onu kullanabilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri: