lenovo z570 Hackintosh Uyumu

MUSTAFA POLAT

APPRENTICE
26 Kas 2018
5
0
0
44
Merhaba kolay gelsin ilk defe yükleme deniycem benim laptop için en uygun ve en az sorunla karşılaşabilceğim sürüm hangisidir yardımcı olabilirmisiniz.

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Sistemine en uygun sürüm sierradır. Windows aygıt yöneticisinde iki ekran kartı var ise nvidia ekran kartını tanıtamazsın. Hd3000 ekran kartını tanıtırsın. Kuruluma başlamadan önce sistemine uygun config kullanmalısın. Sistemine uygun config dosyasını usbdeki efideki kurulum sonrası araçlarda bulabilirsin.

MUSTAFA POLAT

APPRENTICE
26 Kas 2018
5
0
0
44
Sistemine en uygun sürüm sierradır. Windows aygıt yöneticisinde iki ekran kartı var ise nvidia ekran kartını tanıtamazsın. Hd3000 ekran kartını tanıtırsın. Kuruluma başlamadan önce sistemine uygun config kullanmalısın. Sistemine uygun config dosyasını usbdeki efideki kurulum sonrası araçlarda bulabilirsin.
ÇÖZÜLDÜ - Lenovo Z570⎟Clover Bootloader Yarım Ekran Sorunu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu sayfadaki problemi yaşıyorum bir önerin varmı burdaki yazılanlar çözüm olmadı