ÇÖZÜLDÜ MaciASL Compile Hatası

yilmaz01

APPRENTICE
27 Mar 2017
31
1
21
38
adana
Compile dedikten sonra aşağıdaki hataları alıyorum. Patch uygulasamda, uygulamasamda. Yardımcı olur musunuz ?

b-TuB-A35icrCeC-S1DZvCkSyUVgKE4d.png

Dosyalar : origin.zip

Son düzenleme:

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Hataları yama yaptıktan sonra mı yoksa yama yapmadan mı? Eğer yama yaparken alıyorsan her bir yama yaparken compile yap hatanın hangisinde olduğunu anlarsın. Eğer yama yapmadan ise hatanın hangi olduğu satırda ve hangi bölümde ise onlara göre yama var.

Ekli dosyalar

yilmaz01

APPRENTICE
27 Mar 2017
31
1
21
38
adana
Hataları yama yaptıktan sonra mı yoksa yama yapmadan mı? Eğer yama yaparken alıyorsan her bir yama yaparken compile yap hatanın hangisinde olduğunu anlarsın. Eğer yama yapmadan ise hatanın hangi olduğu satırda ve hangi bölümde ise onlara göre yama var.
Yama yapmadan hata alıyorum.

yilmaz01

APPRENTICE
27 Mar 2017
31
1
21
38
adana
İlk olrak dsdt dosyalarını tekrar çıkart. Olmassa Fix PARSEOP_ZERO Error (Agressivve) ve resimdeki yeri sil artık hata 0 olur.
Hocam dediğiniz yamayı yaptım. Hatanın bir kısmı gitti. Dediğiniz şu yeri sildim. (Bende satır numaraları değişmiş.)

Şimdi de bu hataları almaya başladım.

Bu hatadaki satırları silince uyarılar çok arttı. Sıkıntı olur mu ?

Son düzenleme:

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Hocam dediğiniz yamayı yaptım. Hatanın bir kısmı gitti. Dediğiniz şu yeri sildim. (Bende satır numaraları değişmiş.)

Şimdi de bu hataları almaya başladım.

Bu hatadaki satırları silince uyarılar çok arttı. Sıkıntı olur mu ?
Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Önemli olan hatalardır uyarılara fazla takılma.

Kusuruma bakma 2. Resimde ki gözümden kaçmış. Bu hatayı niye aldın? Birde aldığın her hatadaki satırları silme.

• Like
Tepkiler: yilmaz01

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Warning bir sorun değil. Error'lar soundur. Son paylaştığın resimde hata görmüyorum.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet