ÇÖZÜLDÜ MacOS B-tree Hatası

ewr

APPRENTICE
16 Ara 2017
54
16
21
34
Merhaba herkese tatil dönüşü çalışan bilgisyarım çalışmamaya başladı. 1 hafta arayla kullandığım hackintoshu tüm denemelerime rağmen 3 gündür açamadım.

Aldığım hata;

- Checking HFS Plus Volume
- Checking Extents Overflow File
- Checking Catalog File
- Rebuilding Catalog B-tree
The Volume Macintosh HD Could Not be Reparied.

Denediğim yollar;

Single modda önerilen komutlar
Disk izlencesinde önerilen metodlar

Bunların dışında başka bir diske buradan indirdiğim ve başka biryerden indirdiğim Mojave 10.14.5 sürümünü yüklemeye çalışıyorum. Fakar usr/bin yolunda mojava2Core. Dosyasını bulamadığım için orada da tıkandım. Bu diske Mojave kurabilirsem ki yüklemenin yarısını da tamamladım. Sonrasında bu disk üzerinden DiskWarrior ile bir deneme yapacağım.

Yardım lütfen :(

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Aldığım hata;

- Checking HFS Plus Volume
- Checking Extents Overflow File
- Checking Catalog File
- Rebuilding Catalog B-tree
The Volume Macintosh HD Could Not be Reparied.
İlk olarak sistem bilgilerini paylaş. Diskinle ilgili bir sorun var gibi. Mümkünse farklı bir diske kurulum yap.
Fakar usr/bin yolunda mojava2Core. Dosyasını bulamadığım için orada da tıkandım.
Terminalde aşağıdaki gibi girmen yeterli.
Kod:
cd /Volumes/osxinfomojave10145
mojave2core

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

ewr

APPRENTICE
16 Ara 2017
54
16
21
34
Sorun çözüldü.
mojave2core dosyasını "mojave2core." diye hep girmişim.Neyseki bu sorunu aştıktan sonra yarım kalan kurulumu tamamlayıp sorunlu hddyi bağlayıp verilerimi kurtardım.
2. aşamada da DiskWarrior ile sorunlu olan diskin b-tree katman sorununu çözdüm.Şimdi sorunlu diskim tüm eski verileriyle tekrar oturum açtı.Ama formatlayıp temiz kurulum yapmak daha iyi olabilir.