- Anakart Modeli
- MSI Z390-A PRO
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 9600K
- Ses Kartı Modeli
- ALC 892
- Ağ Aygıtları
- Intel I219-V
- Disk ve RAM
- 2x8 3400 MHz CL16 RAM, Samsung 970 EVO 250 GB NVMe SSD, 320 GB 7200 RPM HDD & 480GB SATA SSD
İmza kısmını bulamadım ama duruma belirttim.Merhaba aynı sorun bende de var, herşeyi geçiyor gri ekranda kalıyor baya bekledim ilerleme olmadı, bence KaoS Usta sormadan donanım kimliğini yazsan iyi olur, cevaplar daha hızlı olur ozaman.
Boot ettikten sonraBu ekran tam olarak nerede karşına geliyor ?
Aynen, ilk aşamada böyle kalıyor. Kullandığım config dosyası, EFI bölümünün içinde paylaşmış olduğunuz Coffee Lake için olan config dosyasıdır.Kurulumun ilk aşamasında mı bu şekilde kalıyor eğer öyle ise kullandığın config dosyasını paylaş.
Düzenlediniz mi yoksa aynısını tekrar mı verdiniz ? Aynısı ise aynı problem devam edecektir.Ekteki dosya ile tekrar dene ve sonucu paylaş.
Kurulum ekranı geldi. Fakat neden GPU yu tanımamış gibi kasıyor baştan beri ? 15 FPS gibiİlk Boot menüde Reset NVRAM yapıp denedin mi eğer denemediysen dener misin rica etsem.
**ÖNEMLİ NOT
Kurulum sonrasında sisteminizde Ekran kartı, ses kartı, ethernet kartı, wifi kartı, batarya göstergesi, bazı durumlarda klavye-mouse-trackpad çalışmayacaktır. Bu normal bir durumdur. Burada paylaşılan EFI global yamalar içermez sadece cihazınıza özgün temel yamaları içermektedir.
Eline sağlık usta ama keşke hali hazırda tanıtsaydın, zaten Coffee Lake lerde hep UHD 630 var, Comet Lake (10.nesil) de de öyle. olarila.com dan indirirken hep tanınmış olarak kurardım, hiçbir sürücü tanınmamış olmazdı, kurulumu yapar yapmaz bütün sürücüler yüklü vaziyetteydi.Kurulum sonrasında GPU tanıtman gerekecek. Eğer daha önce tanıttığın bir Clover config veya OpenCore config varsa onun içerisinden alıp direkt tanıtabilirsin.
Haklısınız fakat zaten intel 300 serisi ve 400 serisi aynı configuration'a ve aynı parçalara sahip. O yüzden bence uğraşılırdı her bir chipset için. Ben yine de başarılı kurulum konusunu açıp bende bütün sürücülerin çalıştığı EFI'yı paylaşacağım, aynı zamanda verbose-boot da AppleKeyStore hatası da çözülmüş durumda.Ben öyle bir imaj hazırlamadım çünkü her donanım UHD 630 farklı zaten farklı olmasa Hackintool ile intel framebuffer yaması diye bir şey olmaz birden çok farklı platform id olmazdı. Senin donanımında çalışan ekran kartı başkasında sorun verecek ve kurulumda saatlerce uğraşacak. Bu durum global yama oluyor ve ben global yama kullanmıyorum. Herkes biraz emek sarf etsin değil mi ?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.