Merhabalar, USBdeki dosyaları aynen SSDnin EFI bölümüne taşıyorum ancak ekrana şu uyarıyı veriyor;
USB ile sağlıklı bir şekilde başlatıyorum, hiçbir problem yok ancak SSD ile bir türlü başlatamadım.
DiskutilList görüntüm; Not: LEGACY KURULUM YAPTIM VE USBSİZ BAŞLATMA VİDEOSUNDAKİ BootInstall_X64.tool dosyasını da terminalden çalıştırmayı denedim ve sonuç aynı.
Konumun gözden kaçtığını düşünüyorum.
USB ile sağlıklı bir şekilde başlatıyorum, hiçbir problem yok ancak SSD ile bir türlü başlatamadım.
DiskutilList görüntüm; Not: LEGACY KURULUM YAPTIM VE USBSİZ BAŞLATMA VİDEOSUNDAKİ BootInstall_X64.tool dosyasını da terminalden çalıştırmayı denedim ve sonuç aynı.
Konumun gözden kaçtığını düşünüyorum.
Edit: Şu anda bir şey fark ettim. USB takılı değilken hiçbir şekilde boot olmazken, USB'yi taktığımda ise SSD'nin içinde OpenCore yüklüyse oradan boot ediyor. SSD'nin alanındaki EFI klasöründeki config.plist dosyasından -v modunu silince anladım ki SSD'den boot ediyor ancak USB takılıyken. Bunu neden yapar bir fikriniz var mı?Merhabalar, USBdeki dosyaları aynen SSDnin EFI bölümüne taşıyorum ancak ekrana şu uyarıyı veriyor;
![]()
![]()
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- PEGATRON IPMSB-LGT
- İşlemci Modeli
- i7-2600(SandyBridge)
- Grafik Kartı
- Asus GT740
- Disk ve RAM
- 240GB SSD & 500GB HDD & 16GB DDR 1333MHz