Bu yamanın macos big sur içinde olanı var mı?
Hd graphic 3000 e catalina kurmaya çalışırken this os x verion not supported gibi bi hata alıyordum bir rehberde gördüğüm şekilde “-no_compat_check” komutunu ekleyerek bypass ettim hatayı lakin bu seferde elma logosu yükleniyor ve restart atıyor kurulum ekranına gelemiyorum. -v ile yaptığımda yazılar akıp restart atıyor hata mesajı göremiyorum.
Hd graphic 3000 e catalina kurmaya çalışırken this os x verion not supported gibi bi hata alıyordum bir rehberde gördüğüm şekilde “-no_compat_check” komutunu ekleyerek bypass ettim hatayı lakin bu seferde elma logosu yükleniyor ve restart atıyor kurulum ekranına gelemiyorum. -v ile yaptığımda yazılar akıp restart atıyor hata mesajı göremiyorum.
Nasıl kurduğunuz hakkında yardımcı olur musunuz aynı sistemi kullanıyorum son mesajımda söylediğim gibi bir sorun yaşıyorumMontezuma teşekkürler Mojave yi kurduktan sonra Catalina kurulumu da basarili su an sorunsuz kullaniyorum
10.15.3 guncellemesi gorunuyor bu guncellemeyi yapmam hd3000 grafik problemi yaşatır mi ?
Son düzenleme:
- Laptop Modeli
- HP Pavilion G6-1185st
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-2410m
- Grafik Kartı
- HD Graphic 3000 & Amd Radeon HD 7400m
- Disk ve RAM
- 120GB SSD & 2+2GB DDR3 1333MHz