MacOS High Sierra 10.13.6 Güncellemesi Yayınlandı. Ben indirmeye başladım. Sonucu paylaşırım.
Eski Sistemim,
İndirme işlemi bitti,
Sırasıyla işlemler;
1. Bilgisayarı yeniden başlatı seçtikten sonra sistem yeniden başlatılmak için hazırlandı.
2. Yeniden başlatma sonrası Clover ekranında İnstall "MacOs İnstallr.... " bölümünü seçtim.
3. Bu işlemden sonra yükleme ekranına geldiğinde 26 dk kaldı yazısını gördükten sonra sistem kendini restart etti.
4. Yeniden başlatma sonrası Clover ekranında tekrardan İnstall "MacOs İnstallr.... " bölümünü tekrar seçtim.
5. Bu işlemden sonra yükleme ekranına geldiğinde 43 dk kaldı yazısını gördüm ve kurulum normal bir şekilde devam etti. Kurulum bittikten sonra sistem normal olarak restart etti.
6. Yeniden başlatma sonrası Clover ekranında tekrardan Sistem açılış diskimi seçtim.
7. Sistemi açarken son kurulumu tamamlamak için 16 dk. süre verdi ve sonunda yeniden başlatma işlemi olmadan kurulum tamamlandı.
8. Kurulum sonrası iTunes 12.8 versiyonu için güncelleme uyarısı geldi.
9. Yukarıda ilk resimde paylaştığım Beta versiyonu kurarkende aynı adımları uygulamıştım. Bilgi.
Güncelleme sonrası,
Sonuç; Kurulum başarıyla gerçekleşti, herşey bıraktığım yerden devam ediyor.
Eski Sistemim,
İndirme işlemi bitti,
Sırasıyla işlemler;
1. Bilgisayarı yeniden başlatı seçtikten sonra sistem yeniden başlatılmak için hazırlandı.
2. Yeniden başlatma sonrası Clover ekranında İnstall "MacOs İnstallr.... " bölümünü seçtim.
3. Bu işlemden sonra yükleme ekranına geldiğinde 26 dk kaldı yazısını gördükten sonra sistem kendini restart etti.
4. Yeniden başlatma sonrası Clover ekranında tekrardan İnstall "MacOs İnstallr.... " bölümünü tekrar seçtim.
5. Bu işlemden sonra yükleme ekranına geldiğinde 43 dk kaldı yazısını gördüm ve kurulum normal bir şekilde devam etti. Kurulum bittikten sonra sistem normal olarak restart etti.
6. Yeniden başlatma sonrası Clover ekranında tekrardan Sistem açılış diskimi seçtim.
7. Sistemi açarken son kurulumu tamamlamak için 16 dk. süre verdi ve sonunda yeniden başlatma işlemi olmadan kurulum tamamlandı.
8. Kurulum sonrası iTunes 12.8 versiyonu için güncelleme uyarısı geldi.
9. Yukarıda ilk resimde paylaştığım Beta versiyonu kurarkende aynı adımları uygulamıştım. Bilgi.
Güncelleme sonrası,
Sonuç; Kurulum başarıyla gerçekleşti, herşey bıraktığım yerden devam ediyor.
Ekli dosyalar
-
29.2 KB Görüntüleme: 617
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore 1.0.5 (Dev) / Sonoma
- Laptop Modeli
- Asus VivoBook x571li-bq377
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-10870H
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
- Ses Kartı Modeli
- Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
- Ağ Aygıtları
- Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
- Disk ve RAM
- Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz