Merhaba,
Bilgisayarımda macOS sonoma kurulu ben windows usb hazırlamak istiyorum bunu hangi program ile yapabilirim?
Windowsta rufus vardı fakat macos için desteklenmiyormuş.
Windows usb hazırlayabilmem için önerdiğiniz bir program var mıdır ?
Hocam Microsoft artık buna izin vermiyor. Mac ortamında Windows USB'si hazırlamak zor. Çok şey denedim ama başaramadım. Ya çalışan bir Windows gerekli, ya da internet cafe.
MacBook Air m1 bilgisayara sahibim ve yeni toplamış olduğum masaüstü ryzen 5 5600 lü Windows sistemimin w10 format USB sini MacBook üzerinden hasıl hazırlarım yardımcı olursanız sevinirim
MacBook Air m1 bilgisayara sahibim ve yeni toplamış olduğum masaüstü ryzen 5 5600 lü Windows sistemimin w10 format USB sini MacBook üzerinden hasıl hazırlarım yardımcı olursanız sevinirim
Yanlış değil eski. Bazıları da "Windows ISO'yu mount edip içindeki tüm dosyaları USB belleğe atın" diyor. Olmuyor zira USB bootable olmuyor.
Yanlış hatırlamıyorsam Homebrew adlı yazılım sorun çıkartıyordu.
Aslında bunun çözümünü bulsak ve hatta rehber yapsak iyi olur.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.