öncelikle merhaba dün Opencore Bigsuru kurdum internet dahil birçok sorun vardı ama bir şekilde çoğunu çözdüm ardından fark ettim ki kısayollar çalışmıyor ctrl+c yaptığımda ses geliyor fakat kopyalamıyor sorunu nasıl çözebilirim?
Control tuşu her iki platformda da aynı konumdayken, Option ve Command tuşları karışıklığa neden oluyor. Komut tuşu, Windows logo tuşuyla eşdeğerken, Option tuşu işlevsellik açısından Alt tuşuyla eşdeğerdir. Bu nedenle, ekran görüntüsü için Command-Shift-3'e basmak yerine Windows-Shift-3'e basmanız gerekir. Ters çevrilmiş pozisyonlara alışmak biraz zaman alabilir.
öncelikle merhaba dün Opencore Bigsuru kurdum internet dahil birçok sorun vardı ama bir şekilde çoğunu çözdüm ardından fark ettim ki kısayollar çalışmıyor ctrl+c yaptığımda ses geliyor fakat kopyalamıyor sorunu nasıl çözebilirim?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.